Ανακοίνωση για διαιτησία και... φιλοξενία

17:22 | 18/02/2018

Παράπονα για την φιλοξενία της ΑΟ Παλαιόχωρας αλλά και την διαιτησία του κ. Φώτη εκφράζει μέσω ανακοίνωση της η ομάδα της Αλικαρνασσού

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας της Αλικαρνασσού:

"Με αφορμή τα όσα έγιναν εχθές το απόγευμα στον αγώνα της ομάδας μας με τον Α.O. Παλαιόχωρας θελουμε να αναφερθούμε στα εξής:
Καταρχήν να ενημερώσουμε τους ανθρώπους της Παλαιοχώρας ότι τσαμπουκάδες και επιθέσεις σε παίκτες της ομάδας μας, όπως αυτες που έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα από φιλάθλους αλλά και από παράγοντες της αντίπαλης ομάδας, είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν στα γήπεδα. Να τους ενημερώσουμε ότι όταν παίζουν με τον ΗΡΟΔΟΤΟ που κουβαλά 86 χρόνια ιστορίας και πενήντα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να σέβεστε αυτή την ομάδα, τη φανέλα της και πάνω από όλα την ιστορία της και ειδικά εσείς που είστε στα ξεκινήματα σας. Για πολλά χρόνια αλλά και ειδικότερα φέτος όσες ομάδες έχουμε φιλοξενήσει στην Αλικαρνασσό, αυτό που κάνουν είναι να μας δίνουν συγχαρητήρια και να βγάζουν ανακοινώσεις για την άψογη φιλοξενία σας. Προτείνουμε το ίδιο να κάνετε και εσείς . 
Όσον αφορά την φετινή χρονιά η πορεία της ομάδας μας, μας γεμίζει χαρά και περηφάνεια και αυτό δεν αλλάζει με μια ήττα. Θέλουμε όμως να αναφερθούμε και στη διαιτησία του κ. Φώτη που μας έκανε την τιμή να έρθει από την Εύβοια στην Κρήτη να σφυρίξει αγώνα της ομάδας μας. Του λέμε ότι τον ευχαριστούμε αλλά δεν θα ξαναπάρουμε. Γνωρίζουμε από ποδόσφαιρο και ξέρουμε να ξεχωρίζουμε την καλή διαιτησία, την κακή διαιτησία αλλά και το χειρουργείο. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε σε πολλές φάσεις, σε ανάποδα σφυρίγματα, σε κάρτες, σε πέναλτι κλπ. Ενδεικτική είναι η φάση του 60’ που δεν αποβάλλει ξεκάθαρα παίκτη της Παλαιοχώρας (Νο 7) με δεύτερη κίτρινη και μετά από πολύ λιγο αποβάλλει τον Φουκαράκη με δεύτερη κίτρινη χωρίς να είμαστε σίγουροι εάν ήταν κάν φάουλ και οι δυο κάρτες που δέχθηκε.
Έξι αγωνιστικές έμειναν για το τέλος του πρωταθλήματος και αυτό που ζητάμε με αφορμή και το μεγάλο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με το Αιγάλεω στην Αλικαρνασσό είναι το δίκαιο, το 50-50 και τίποτε άλλο... Με διαιτησίες αξιόλογες και σοβαρές ,όπως τις προηγούμενες, εκτός της χθεσινής που αποτελεί παραφωνία όλης της φετινής αγωνιστικής σεζόν... Ο καλός διαιτητής είναι για να σφυρίζει αυτό που βλέπει, εάν όμως δεν μπορεί να δει, τότε είναι κακός διαιτητής. Θέλουμε και απαιτούμε όλα να κριθούν μέσα στο γήπεδο!!!

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.