Ανακοίνωση με αιχμές για την παράταξη του κ. Τζώρτζογλου

15:51 | 22/05/2018

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τόσο η παράταξη του κ. Λημναίου όσο και ο ίδιος προχώρησε σε δηλώσεις όπου αφήνουν αιχμές για τον κ. Τζώρτζογλου.

Ο υποψήφιος πρόεδρος για την ΕΠΣΗ μίλησε με «σκληρά» λόγια για τον «αντίπαλο» του. Χαρακτηριστικά ανέφερε πως: «Τα σωματεία καλά θα κάνουν και εδώ, να είναι πολύ προσεκτικά και να ζητήσουν να δουν και όλα τα ποινικά μητρώα των υποψηφίων της παράταξης του κ. Τζώρτζογλου».

Η ανακοίνωση:

«Τα σωματεία της ΕΠΣ Ηρακλείου, που δίνουν ‘’λευκές εξουσιοδοτήσεις’’ στην υποψήφια παράταξη του νυν προέδρου της ΕΠΣ Ηρακλείου κ. Τζώρτζογλου Νίκου, να είναι πάρα πολύ προσεκτικά. Καθώς, παράλληλα με αυτές τις λευκές εξουσιοδοτήσεις που δίνουν, είναι συνυπεύθυνα για τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό, που παρανόμως και εσκεμμένα η νυν διοίκηση Τζώρτζογλου δεν κάνει.

Καλά θα κάνουν αυτά τα σωματεία πριν δώσουν λευκές εξουσιοδοτήσεις, να συμβουλευτούν και να πάρουν την απαιτούμενη νομική βοήθεια, ώστε να καταλάβουν ότι είναι συνυπεύθυνα και υπόλογα σε αυτή την μακροχρόνια οικονομική αβεβαιότητα στην ΕΠΣ Ηρακλείου και που την οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε πλήρη οικονομική κατάρρευση.

Επίσης, όλα τα ποινικά μητρώα των υποψηφίων της ‘’Ερασιτεχνικής Ποδοσφαιρικής Αναγέννησης’’, εκτός ότι είναι λευκά, παράλληλα είναι και στην διάθεση του οποιοδήποτε.

Οι αντίστοιχοι υποψήφιοι της παράταξης του κ. Τζώργλου , τι είναι αυτό που τους φοβίζει και δεν μας παρουσιάζουν τα ποινικά τους μητρώα;

Τα σωματεία καλά θα κάνουν και εδώ, να είναι πολύ προσεκτικά και να ζητήσουν να δουν και όλα τα ποινικά μητρώα των υποψηφίων της παράταξης του κ. Τζώρτζογλου.

Ερασιτεχνική Ποδοσφαιρική Αναγέννηση

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΠΣΗ  Λημναίος Εμμανουήλ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.