Ανακοίνωση Παναθηναικού με αιχμές για την διαιτησία στο ΣΕΦ

14:40 | 23/11/2021

​Τον εκνευρισμό του για τη διαιτησία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό -παρά τη μεγάλη νίκη που πήρε στο ΣΕΦ- εξέφρασε ο Παναθηναϊκός.

Σε ανακοίνωσή της η «πράσινη» ΚΑΕ κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενα εξόφθαλμα λάθηκαι αναφέρει ότι δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα των παικτών της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πράσινης ΚΑΕ αναφέρει:

«Προτού σας κρίνουμε αυστηρά για τη διαιτησία, όπως ζητήσατε, θα προσπαθήσουμε να αποδεχτούμε πως οι αποφάσεις, η ερμηνεία των κανονισμών και τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση μας με τον Ολυμπιακό, οφείλονται σε κακή μέρα των διαιτητών του αγώνα. Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που στους δύο μήνες της νέας εποχής του μπάσκετ παρατηρούνται εξόφθαλμα λάθη, που θα μπορούσαν να καθορίσουν την κατάταξη της κανονικής περιόδου.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δηλώνει ρητά και προς πάσα κατεύθυνση πως δεν είναι διατεθειμένη να επιτρέψει σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και την προσπάθεια των αθλητών και των προπονητών της.

Ευχαριστούμε θερμά τους φιλάθλους μας για την αμέριστη συμπαράστασή τους και ζητούμε συγγνώμη για το κυκλοφοριακό χάος που… προκαλέσαμε για ακόμη μια φορά στους δρόμους της Αθήνας μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.