Ανακοίνωση ΠΑΟΚ κατά Αυγενάκη: «Γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας»

13:28 | 17/11/2022

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού κάλεσε για εξηγήσεις τον ΠΑΟΚ σχετικά με τον Γιώργο Σαββίδη και ο «δικέφαλος» εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε εξηγήσεις σχετικά με μία ποινική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος απο χθες αποτελεί παρελθόν από το Δ.Σ της ΠΑΕ, κάλεσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον ΠΑΟΚ. Κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο «δικέφαλος» να εκδόσει μία επιθετική ανακοίνωση κατά του Λευτέρη Αυγενάκη και της επιτροπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση...

Η στιγμή που όλοι περιμέναμε… Η ΕΕΑ, των Τζουλάκηδων και των Αρκούδηδων, των αγαπημένων εργαλείων του Λευτέρη Αυγενάκη, έψαξε να βρει τη στιγμή της για να εκδικηθεί την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τον διεθνή εξευτελισμό στο CAS σχετικά την πλεκτάνη της δήθεν πολυϊδιοκτησίας που πήγε να στήσει εναντίον της.

Σήμερα οι εντολοδόχοι της ΕΕΑ, καλούν την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για εξηγήσεις σχετικά με προσωπική υπόθεση του Γιώργου Σαββίδη, γεγονός για το οποίο υπάρχει πλήρης άγνοια από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σε κάθε περίπτωση η κατάληξη για εκείνους θα είναι η ίδια, ωστόσο εφιστούμε την προσοχή για ακόμη μια φορά στον Λευτέρη Αυγενάκη, που επιλέγει τη βεντέτα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας απέδειξε ότι είναι ηθικά και νομικά ισχυρά κατοχυρωμένη, για να μη σας επιτρέψει να κάνετε εσείς τις προεκλογικές σας εξυπηρετήσεις. Πλέον για εμάς αποτελεί ζήτημα τιμής η πολιτική σας τιμωρία και η οριστική σας αποχώρηση από τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, ως ο πιο εμπαθής και επικίνδυνος υφυπουργός αθλητισμού της ιστορίας. Ήδη η παραμονή σας στη θέση σας μας προκαλεί έκπληξη και δυσαρέσκεια για την Κυβέρνηση, που σας επιτρέπει να γελοιοποιείτε την ισονομία, τους θεσμούς και δυστυχώς και τη γενέτειρά σας

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.