Ανακοινώθηκαν οι αρχηγοί

11:13 | 07/08/2020

Η ομάδα του ΟΦΑΜ ανακοίνωσε τους τέσσερις αρχηγούς ενόψει της νέας περιόδου

Tους αρχηγούς της ομάδας ανακοίνωσε ο ΟΦΑΜ, οι οποίοι είναι οι: Στέλιος Σκουλούδης, Ανδρέας Αεράκης, Κωνσταντίνος Φραγκουλάκης κ Μιχάλης Καρακωνσταντάκης. Παράλληλα, μέσω ανακοίνωσης ευχαρίστησε όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου που βρίσκονται στο σύλλογο από τη Γ' κατηγορία.

Η ανακοίνωση:

Η επίπονη περίοδος της προετοιμασίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με την ίδια όμως όρεξη κ αισιοδοξία που υπάρχει από την πρώτη μέρα, ενώ το Σαβ/κο οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το πρώτο τους ρεπό.
Εν τω μεταξύ ορίστηκε η τετράδα των αρχηγών για τη νέα περίοδο η οποία αποτελείται από τους, Στέλιο Σκουλούδη, Ανδρέα Αεράκη, Κωνσταντίνο Φραγκουλάκη κ Μιχάλη Καρακωνσταντάκη.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές οι οποίοι εκτός από το ταλέντο τους, διακρίνονται για το ήθος κ την ισχυρή τους προσωπικότητα, στοιχεία ικανά για να σηκώσουν το ειδικό βάρος κ να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις κ στις υποχρεώσεις που έχει ο αρχηγός του Ο.Φ.Α.Μ.

Με αφορμή τον ορισμό των αρχηγών, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς, όλους τους ποδοσφαιριστές που είναι μαζί μας από την αρχή από το Γ' Τοπικό κ τα υπόλοιπα παιδιά που ήρθαν αργότερα ή έρχονται ακόμα στην οικογένεια μας κ συνεχίζουν μαζί μας αυτό το όμορφο ταξίδι, αλλά κ τα παιδιά που αποχώρησαν από το Σύλλογο λόγω σπουδών ή άλλων υποχρεώσεων.

Τους ευχαριστούμε ολόψυχα για τη διάθεση, την αγάπη κ το πάθος που έχουν δείξει για την ομάδα μας.

Παιδιά με ταλέντο, που παραμέρισαν τις όποιες προσωπικές φιλοδοξίες κ συντάσσονται πλήρως με τη φιλοσοφία του Ο.Φ.Α.Μ., για το πως βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από τη δική μας ρομαντική σκοπιά.

Χωρίς αυτή την ομάδα ανθρώπων δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτα, όχι μόνο αγωνιστικά αλλά κ στο κοινωνικό πρόσωπο που έχει δείξει ο Ο.Φ.Α.Μ. όλα αυτά τα χρόνια.

Να είστε όλοι καλά κ υγιείς κ να ξέρετε ότι η Διοίκηση, ο κόσμος μας αλλά κυρίως η Ιστορία του Ο.Φ.Α.Μ. δεν θα ξεχάσει ποτέ την προσφορά σας στο Σύλλογο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.