Ανακοινώθηκε η μεγάλη... ανταλλαγή

17:01 | 02/08/2018

Το τελευταίο εμπόδιο ξεπεράστηκε. Οι μετακινήσεις των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Λεονάρντο Μπονούτσι, σε Μίλαν και Γιουβέντους αντίστοιχα, είναι πλέον γεγονός!

Ο Αργεντινός επιθετικός εντέλει αποδέχθηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στη Μίλαν, αν και αρχικά ήταν κάθετα αρνητικός. Μάλιστα, βρέθηκε η «χρυσή τομή» και στο οικονομικό σκέλος, αφού ο ετήσιος μισθός που ζητούσε ο 30χρονος αρχικά ανερχόταν στα 9.000.000 ευρώ, ποσό που μειώθηκε ελαφρώς στη συνέχεια. Εξαιτίας τέτοιου είδους λεπτομερειών, αλλά και της πολυπλοκότητας των συζητήσεων λόγω της παράλληλης εμπλοκής τριών παικτών, η υπόθεση «πάγωσε». Εντούτοις, τα τελευταία εμπόδια ξεπεράστηκαν και «έπεσαν» οι υπογραφές.

Ο Ιγκουαΐν έχει πραγματοποιήσει 105 εμφανίσεις και έχει πετύχει 55 γκολ με τη φανέλα της Γιουβέντους, βοηθώντας τη καθοριστικά στο να κατακτήσει δύο ακόμη πρωταθλήματα στις ισάριθμες σεζόν που αποτέλεσε κάτοικο Τορίνου. 

Όσο για τον Μπουνούτσι, επιστρέφει στο Τορίνο μετά από ένα χρόνο, με τις συνθήκες να είναι παράξενες, λόγω της επεισοδιακής φυγής του το καλοκαίρι του 2017, και κανέναν να μη γνωρίζει τον τρόπο που θα τον υποδεχθούν οι φίλοι της Γιουβέντους. Τέλος, ο Καλντάρα αποκτήθηκε από τη «γηραιά κυρία» τον Ιανουάριο του 2017, ωστόσο δόθηκε δανεικός στην Αταλάντα για τον επόμενο ενάμιση χρόνο και τελικά δεν κατάφερε να στεριώσει στα πλάνα του Αλέγκρι, έτσι αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με μεταγραφή.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.