Ανακοινώθηκε η τιμωρία του Νεϊμάρ

10:44 | 17/09/2020

Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Νεϊμάρ για το επεισόδιο με τον Αλβάρο Γκονσάλες στην αναμέτρηση με την Μαρσέιγ (0-1) την Κυριακή για την Ligue 1.

Η πειθαρχική επιτροπή του γαλλικού πρωταθλήματος, πρόσθεσε ότι θα γίνει έρευνα για τον αμυντικό της Μαρσέιγ, Αλβάρο Γκονσάλες, τον οποίο ο Νεϊμάρ κατηγόρησε ότι του έκανε ρατσιστική επίθεση κατά τη διάρκεια του αγώνα, στον οποίο αποβλήθηκαν συνολικά πέντε παίκτες μετά μία γενικευμένη σύρραξη στο τέλος.

Ο αμυντικός της Παρί ΣΖ, Λεβίν Κουρζαβά τιμωρήθηκε με έξι αγώνες, η πιο βαριά από όλες τις ποινές, για το ρόλο του στην αντιπαράθεση στο τέλος του αγώνα μεταξύ των δύο αντιπάλων, ενώ ο αμυντικός της Μαρσέιγ, Τζόρνταν Αμαβί, τιμωρήθηκε με τρεις αγώνες.

Ο Νεϊμάρ και ο Λεάντρο Παρέδες δεν αγωνίσθηκαν εχθές (16/9) στη νίκη (1-0) επί της Μετς, ενώ και οι δύο παίκτες θα λείψουν επίσης από το εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής στη Νίκαια. Θα επιστρέψουν εναντίον της Ρεμς στις 27 Σεπτεμβρίου.

Ο επιθετικός της Μαρσέιγ, Ντάριο Μπενεντέτο τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική, ενώ ο Άνχελ Ντι Μαρία, που κατηγορείται ότι έφτυσε τον Αλβάρο Γκονσάλες, αλλά δεν τιμωρήθηκε για τον αγώνα, κλήθηκε να παραστεί σε συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής του πρωταθλήματος την επόμενη Τετάρτη.

«Όσον αφορά τον Αλβάρο Γκονσάλες, δεδομένης της φύσης των γεγονότων, η επιτροπή αποφάσισε να θέσει την υπόθεση υπό έρευνα», αναφέρεται στην σχετικήα ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής του γαλλικού πρωταθλήματος.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.