Δεληγιαννίδης: «Χαίρομαι που θα παίξω στον ΟΦΗ»

13:04 | 21/06/2018

Παίκτης του ΟΦΗ είναι και επίσημα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο από τον ΠΑΟΚ, ο ακραίος φουλ μπακ Παναγιώτης Δεληγιαννίδης.

Η ένταξη στην κρητική ομάδα του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή ανακοινώθηκε αρχικά από τη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook, με τη φράση: «Στον ΟΦΗ μας και ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης!».

Γεννημένος στις 29 Αυγούστου 1996 ο Δεληγιαννίδης έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στον ΠΑΟΚ στον οποίο ανήκει, ενώ την περασμένη αγωνιστική χρονιά ήταν και πάλι δανεικός στη Ζέμπλιν Σλοβακίας.

Είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές μας ομάδες. Συγκεκριμένα έχει 6 συμμετοχές και 1 γκολ στην U17, 4 συμμετοχές στην U18, 26 συμμετοχές και 3 γκολ στην U19 και άλλες 2 παρουσίες στην U21.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της για την ένταξη του Δελληγιαννίδη στον ΟΦΗ, η διοίκηση αναφέρει: «O Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, είναι η τρίτη μεταγραφή του ΟΦΗ. 

Ο 22χρονος πολυθεσίτης μέσος και αμυντικός, θα βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ, καθώς ο ΟΦΗ ήρθε σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του παίκτη, για ένα χρόνο.

Για την απόκτηση του παίκτη, επέμενε πολύ ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει τις καλύτερες πληροφορίες για τον διεθνή με την Ελπίδων ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.

Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης γεννήθηκε στις 29 Αυγούστου του 1996 στη Θεσσαλονίκη. Αγωνίζεται και στις δυο πλευρές της άμυνας, αλλά και στην μεσαία γραμμή».

Μιλώντας στο ofi1925.gr ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ανέφερε: «Χαίρομαι που θα παίξω στον ΟΦΗ. Είναι μεγάλη ομάδα που έλειπε από την Σούπερ Λίγκ. Και στο παρελθόν με είχε ζητήσει ο ΟΦΗ. Είχα μιλήσει και τον Γενάρη με τον κόουτς, αλλά τελικά δεν έγινε. Έγινε τώρα και είμαι χαρούμενος».

Για τους στόχους που έχει στη νέα του ομάδα, τόνισε: «Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά να βοηθήσω και τον εαυτό μου», ενώ λέει επίσης πως: «αν η ομάδα προσέξει την έδρα της που είναι το καυτό Γεντί Κουλέ, θα έχει μια πολύ καλή χρονιά».

Σε ότι έχει να κάνει με τη θέση που αγωνίζεται επισημαίνει με νόημα: «Όπου κρίνει ο προπονητής! Παίζω δεξιά, παίζω αριστερά, αλλά και στο κέντρο ή στα άκρα. Όπου κρίνει ο προπονητής, ότι μπορώ να βοηθήσω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.