​Αναλαμβάνει την Εθνική για τα «παράθυρα» ο Μανωλόπουλος

10:35 | 16/10/2021

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο εκλεκτός της ΕΟΚ για τον πάγκο της Εθνικής στα «παράθυρα».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είναι ο προπονητής που επέλεξε η νέα διοίκηση της ΕΟΚ για τον πάγκο της Εθνικής Ανδρών στα «παράθυρα» αντικαθιστώντας τον Θανάση Σκουρτόπουλο, ο οποίος είχε τον συγκεκριμένο ρόλο στις δύο τελευταίες προκριματικές διαδικασίες (για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 και το Ευρωμπάσκετ 2022).

Η διοίκηση της ΕΟΚ δεν έχει ακόμη «κλείσει» προπονητή για το Ευρωμπάσκετ του 2022 (1-17 Σεπτεμβρίου). Ο μεγάλος στόχος παραμένει ο Δημήτρης Ιτούδης, με τον οποίο υπάρχει κατ' αρχήν συμφωνία, ωστόσο υπάρχει το πολύ μεγάλο εμπόδιο που λέγεται ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ο νέος κύκλος της Εθνικής Ανδρών και των αγωνιστικών της υποχρεώσεων θα αρχίσει με νέο προπονητικό επιτελείο το οποίο θα καθοδηγήσει την ομάδα στα προκριματικά του Παγκόσμιου κύπελλου 2023.

Αρχής γενομένης από το «παράθυρο» του ερχόμενου Νοεμβρίου και τους αγώνες με τη Μεγάλη Βρετανία εκτός έδρας στις 25/11 και τη Λευκορωσία στη Θεσσαλονίκη στις 28/11, προπονητής της Εθνικής Ανδρών αναλαμβάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με συνεργάτες τους Σάββα Καμπερίδη, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Παπαδόπουλο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.