Ανανεώνει με τον Καμπετσή ο Παναθηναϊκός

13:37 | 04/02/2021

Έτοιμος να «δέσει» το μέλλον του με τον Παναθηναϊκό για άλλα τρία χρόνια είναι πλέον ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς την Πέμπτη (04/02) η πλευρά του παίκτη επικοινώνησε με τον Πιέρ Ντρεοσί και τον ενημέρωσε πως αποδέχεται την πρόταση ανανέωσης που είχε κατατεθεί από τους «πράσινους» πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Ο 21χρονος επιθετικός θα επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2024 (το «τρέχων» συμβόλαιό του έληγε το προσεχές καλοκαίρι), ενώ θα γίνει μία σημαντική αύξηση στις απολαβές του, που θα ξεκινάει από το 40%, καθώς από τις 100.000 ευρώ που λαμβάνει φέτος, θα «ανέβει» στις 140.000 ευρώ από το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Καμπετσής είχε βρεθεί τον περασμένο Σεπτέμβριο κοντά στην πόρτα της... εξόδου, καθώς είχε τεθεί εκτός πλάνων από τους Ρόκα-Πογιάτος και δεν συμμετείχε καν στις αποστολές του Παναθηναϊκού. Τα δεδομένα, εντούτοις, άλλαξαν άρδην για τον ίδιο μετά την έλευση του Λάζλο Μπόλονι.

Ειδικά μέσα στον Ιανουάριο, ο νεαρός επιθετικός βγήκε από τη «ναφθαλίνη» κι έκανε αισθητή την παρουσία του, παίζοντας συνεχόμενα ματς και σημειώνονας 2 γκολ στα ματς με Άρη και Βόλο (είχε και μία ασίστ κόντρα στην ΑΕΛ).

Ο Μπόλονι ζήτησε από τον Ντρεοσί να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να παραμείνει ο Καμπετσής στο «πράσινο» ρόστερ. Κι ο Γάλλος general manager, κατέθεσε προς τον παίκτη δεύτερη πρόταση επέκτασης του συμβολαίου του (μετά την αρχική -τυπική- της 31ης Δεκεμβρίου), στην οποία η πλευρά του Καμπετσή απάντησε θετικά την Πέμπτη (04/02).

Το μόνο που απομένει πλέον είναι να ετοιμαστούν τα νέα συμβόλαια, με τον 21χρονο επιθετικό (που αμφιταλαντεύτηκε αρκετά μέχρι να πάρει την τελική του απόφαση) να υπογράφει τις επόμενες ημέρες την παραμονή του στους «πράσινους» έως το καλοκαίρι του 2024.

Παράλληλα, οι «πράσινοι» ενημέρωσαν την Πέμπτη (04/02), πως ήρθαν σε προφορική συμφωνία και με τον 21χρονο γκολκίπερ Βασίλη Ξενόπουλο για την επέκταση και του δικού του συμβολαίου, το οποίο, όπως όλα δείχνουν, θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2023.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.