"Είμαστε η καλύτερη ομάδα..."

15:58 | 18/05/2018

Μετά τον Οικονόμου, ο Μανόλης Μπολάκης είναι ο επόμενος παίκτης που ανανεώνει το συμβόλαιό του με τον ΟΦΗ.

Ο κρητικός αμυντικός συμφώνησε να παραμείνει στην κρητική ομάδα για δύο ακόμα χρόνια, με την ΠΑΕ να ανακοινώνει την παραμονή του με ανάρτησή της στο facebook. 

«Οφακι για τα επόμενα δυο χρόνια και ο Μανόλης Μπολάκης. Μπράβο Μανωλιό!», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΟΦΗ στην ανάρτησή της. 

Λίγη ώρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση της κρητικής ΠΑΕ, η οποία αναφέρει: «Ο Μανόλης Μπολάκης έγινε μετά τον Άγγελο Οικονόμου, ο δεύτερος  παίκτης που συμφώνησε να βρίσκεται στον ΟΦΗ της Σούπερ Λίγκ.

Μετά από μια σπουδαία χρονιά, την καλύτερη της καριέρας του, ο Ηρακλειώτης αμυντικός από τους κορυφαίους της φετινής πορείας του ΟΦΗ, παραμένει στις τάξεις της ομάδας.

Ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας, είχε συμβόλαιο με τον ΟΦΗ, για ένα ακόμη χρόνο, αλλά συμφώνησε να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον ΟΦΗ, με ένα ακόμη, δηλαδή μέχρι το 2020. 

Ο Μπολάκης συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Κώστα Καζανάκη και έδωσαν τα χέρια».

"Είμαι χαρούμενος..." 

Ο νεαρός παίκτης με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα των «ασπρόμαυρων» παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από τις εξελίξεις.

«Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα μου. Είχα συμβόλαιο για ένα ακόμη χρόνο και το επέκτεινα ένα ακόμη. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ, αλλά και ο ΟΦΗ», τόνισε ο Μπολάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εξαιρετική χρονιά που έκανε φέτος με τον ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Football League: «Η καλή μου εικόνα δεν είναι μόνο δικό μου θέμα, αλλά όλης της ομάδας. Όλη ομάδα με βοήθησε να πάω καλά. Όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, πηγαίνουν και οι παίκτες. Ευχαριστώ τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη και τη βοήθεια».

Για την άνοδο του ΟΦΗ στην Σούπερ Λιγκ είπε πως «είναι μια δίκαιη εξέλιξη 100%. Το αξίζαμε. Είμαστε η καλύτερη ομάδα. Περάσαμε δυσκολίες, αλλά όλα πήγαν καλά».

Αναφορικά, τέλος, για τη δική του επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, στην οποία αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ πριν απ τρία χρόνια, ο Μπολάκης επεσήμανε: «Περάσαμε πολλά, στην Γ’ Εθνική και στην Β’. Χαίρομαι που θα ξαναπαίξω στην Σούπερ Λιγκ και εύχομαι αυτή τη φορά να πάω καλύτερα και εγώ και η ομάδα. Προσωπικά θα συνεχίσω  να δίνω το 100% όπως κάνω πάντα και να προσπαθώ για το καλύτερο».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.