Παπαστεριανός: «Έγινε αυτό που ήθελα»

13:19 | 21/05/2018

«Ο ΟΦΗ έχει καλό κορμό και τα εφόδια για μια καλή πορεία στη Super League». Με τα αυτά τα λόγια σχολίασε την παραμονή του στην ομάδα για έναν ακόμη χρόνο Μανόλης Παπαστεριανός, στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ.

Όπως και οι προηγούμενες δύο, έτσι και την τρίτη ανανέωσή του, ο ΟΦΗ τη δημοσιοποίησε μέσω facebook. Ο λόγος για τον Μανόλη Παπαστεριανό, ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα ασπρόμαυρα και τη νέα χρονιά, ανανεώνοντας για έναν ακόμα χρόνο. 

Στην ανάρτησή της η κρητική ΠΑΕ αναφέρει: «Στον ΟΦΗ μας, της Σούπερ Λίγκ και ο Μανόλης Παπαστεριανός!». Πρόκειται για μια σημαντική κίνηση, καθώς ο γεννημένος στις 15 Αυγούστου 1987, ήταν από τα βασικότατα στελέχη του Ομίλου στην εφετινή εξαιρετική του πορεία προς την επιστροφή στη Super League. 

Αγωνίσθηκε σε 20 αγώνες, στους 19 από τους οποίους βασικός, έχοντας 1509 λεπτά συμμετοχής. Αν δεν ήταν μάλιστα η θλάση που υπέστη και η οποία τον κράτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, θα ήταν από τους παίκτες που θα άγγιζαν το απόλυτο των συμμετοχών.

Λίγη ώρα μετά την ανάρτηση στο facebook, επισημοποιήθηκε η ανανέωση του Μανόλη Παπαστεριανού, με την ανακοίνωση της ΠΑΕ να αναφέρει: «Μια πολύ σημαντική ανανέωση, ολοκλήρωσε  τη Δευτέρα (21/5) η ομάδα μας.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, μετά από συνάντηση που είχε με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Κώστα Καζανάκη, έδωσε τα χέρια, για να παραμείνει στον ΟΦΗ, της Σούπερ Λίγκ.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της φετινής πορείας του ΟΦΗ και από τους παίκτες, που είχαν τεθεί σε προτεραιότητα, για να παραμείνουν στην ομάδα μας, με βάση την εισήγηση της τεχνικής ηγεσίας.

Η συμφωνία του ΟΦΗ, με τον 31χρονο αμυντικό μέσο, είναι για ένα χρόνο.

Ο Μανόλης Παπαστεριανός, έχει μεγάλη εμπειρία από την Σούπερ Λίγκ, στην οποία έχει αγωνιστεί 12 χρόνια με Ηρακλή, Άρη, Βέροια και Ξάνθη.

Φέτος, έπαιξε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Β’ Εθνική με τον ΟΦΗ και πανηγύρισε την άνοδο στην  Σούπερ Λίγκ».

Στις δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ (ofi1925.gr), τόνισε για την παραμονή του στην ομάδα: «Από την πρώτη μέρα που ήρθα στην ομάδα, είχα πει, ότι ο στόχος μου είναι να επιστρέψω με τον ΟΦΗ στην Σούπερ Λίγκ, όπως και έγινε. Φέτος έπαιξα πρώτη φορά στην καριέρα μου στη Β’ Εθνική και το έκανα για τον ΟΦΗ. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά και τόσο εγώ, όσο και ο ΟΦΗ επιστρέφουμε στην μεγάλη κατηγορία. Έγινε αυτό που ήθελα και εγώ και η ομάδα».

Για το αν ο ΟΦΗ είναι έτοιμος, για τη Super League, ο Παπαστεριανός, τονίζει: «Είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Θα χρειαστεί να γίνουν κάποιες κινήσεις, αλλά γενικά πιστεύω ότι η ομάδα έχει όλα τα εφόδια για μια καλή πορεία στην Σούπερ Λίγκ».

Τέλος σε ότι αφορά τη δική του επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία, ο ικανός μέσος λέει: «Έχω παίξει 12 χρόνια στην Σούπερ Λίγκ. Εύχομαι του χρόνου να έχουμε την υγεία μας και να κάνουμε μια καλή χρονιά με την ομάδα, όπως ήταν και η φετινή, που είχαμε δυνατές και έντονες στιγμές».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.