Ανανέωσε με Γκουέδες η Επισκοπή

13:41 | 22/07/2021

Συνεχίζει στους Ρεθυμνιώτες ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός.

Η Επισκοπή έκλεισε με επιτυχία άλλο ένα… εσωτερικό μέτωπο, αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Λούκας Καμπέγιο Μαγκαλιάις Γκουέδες.

Η σχετική ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την ανανέωση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Λούκας Καμπέλο Ντε Μαγκαλιάινς Γκουέντες (Lucas Campello de Magalhaes Guedes). Πρόκειται για τον Βραζιλιάνο με πολωνικό διαβατήριο.

Ο Λούκας που είναι γεννημένος στις 30 Μαΐου του 1996, έχει ύψος 1.81μ. και αγωνίζεται στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Ο Λούκας έχει προλάβει μέσα σ’ αυτά τα χρόνια να έχει πλούσια εμπειρία από διάφορα πρωταθλήματα δύο διαφορετικών ηπείρων (Αμερικής και Ευρώπης) αφού έχει αγωνιστεί σε Βραζιλία, Πολωνία και Πορτογαλία και πλέον στην Ελλάδα.

Το ποδοσφαιρικό του ξεκίνημα το έκανε στην Πολωνία και στη Βίσλα Κρακοβίας. Στα 16 του γύρισε στην Βραζιλία και στην Κρουζέιρο όπου αγωνίστηκε με την ηλικιακή κατηγορία Κ17. Ακολούθως γύρισε ξανά στην Βίσλα Κρακοβίας, έπειτα στη Λεχ Πόζναν και μία σεζόν μετά, έπαιξε στην Πεβίντεμ της Πορτογαλίας.

Τη σεζόν 2018-19 επέστρεψε στην πατρίδα του για να βρεθεί στον σύλλογο της Ρεάλ FC ενώ το 2019-20 αγωνίστηκε στην πολωνική Πογκόν για 6 μήνες κι έπειτα στην πορτογαλική Μπέρκο. Από το 2020-21 φοράει τα χρώματα της Επισκοπής μας.

Η ΠΑΕ Επισκοπής του εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές και ατομικές επιτυχίες».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.