Αναστόπουλος: «Έχω 7 ανόδους με 3 πρωταθλήματα»

08:31 | 28/06/2021

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του Νοτίου ομίλου της Football League από την Καλαμάτα, αλλά και για το μέλλον της μίλησε ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο έμπειρος τεχνικός της Μεσσηνιακής ομάδας παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό “αέρα” του σταθμού ΣΠΟΡ FM 94,6.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος:

Τον τίτλο της Καλαμάτας και τον κορωνοϊο: «Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους και λένε ότι έχω επτά ανόδους, με τρία πρωταθλήματα. Είχα ένα πολύ καλό υλικό και το διαχειρίστηκα. Είχαμε την καλύτερη άμυνα, την καλύτερη επίθεση και γίναμε ομάδα έδρας, παρά την απουσία του κόσμο. Ήταν μια πολύ περίεργη σεζόν. Αρχίζαμε, σταματούσαμε και πάλι από την αρχή, λόγω του κορωνοϊού. Κάποια στιγμή φοβηθήκαμε μήπως δεν ολοκληρωθεί καν η σεζόν. Στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι απίθανο. Ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.»

Τη νέα σεζόν και το Euro: «Εγώ μένω στις ανθρώπινες σχέσεις. Αυτή τη στιγμή χαιρόμαστε και από αύριο θα σηκώσουμε μανίκια, γιατί η κατηγορία είναι δύσκολη και ιδιαίτερη. Κάναμε το πρώτο βήμα φέτος, πάμε του χρόνου για το επόμενο. Ο Μαντσίνι έχει μεταμορφώσει την Ιταλία και πιστεύω πως μαζί με τη Γαλλία είναι τα φαβορί. Η Ιταλία μού αρέσει γιατί δίνει βάση στην τακτική. Ο Μαντσίνι δουλεύει πάρα πολύ αυτό το κομμάτι.»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.