Αναστολή της Super League μέχρι της 24 Απριλίου

18:13 | 02/04/2020

Παράταση της αναστολής στο πρωτάθλημα μέχρι τις 24 Απριλίου αποφάσισε το Δ.Σ. της Λίγκας.

Την αναστολή του πρωταθλήματος μέχρι τις 24 Απριλίου αποφάσισε ομόφωνα η Σούπερ Λίγκα που συνεδρίασε την Πέμπτη 2/4 με τηλεδιάσκεψη, ενώ η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου για διακοπή της διοργάνωσης βρήκε πολλούς υποστηρικτές.

Η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου, ενώ συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για να αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, αλλά και το θέμα των αδειοδοτήσεων για τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση:

Ομόφωνα το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μέσω τηλεδιάσκεψης, ότι η αναστολή του Πρωταθλήματος παρατείνεται μέχρι τις 24 Απριλίου 2020.

Ομόφωνα επίσης αποφασίστηκε ότι η κατάσταση θα επανεκτιμηθεί σε νέα τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League, πριν τις 24 Απριλίου.

Παράλληλα ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, ΑΕΛ, Ατρόμητος, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, θα αξιολογήσει όλες τις παραμέτρους και τις επιπτώσεις της πανδημίας στο ποδόσφαιρο, σε συνεργασία με τη νομική και την οικονομική υπηρεσία της Super League και με την κατά περίσταση συμμετοχή εμπειρογνομώνων και εκπροσώπων θεσμικών φορέων π.χ. σε θέματα αδειοδότησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρότεινε διακοπή ο Αλαφούζος!

Ζήτησε καθαρές λύσεις και πρωταθλητή ο Μαρινάκης

Η θέση του ΠΑΟΚ για τη διακοπή του πρωταθλήματος

Super League: Σκέψεις για οριστική διακοπή

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.