Aνατροπή από Marca: «Μένει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι»

10:23 | 04/09/2020

Το σίριαλ του Λιονέλ Μέσι με την Μπαρτσελόνα καλά κρατεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», ο Αργεντίνος σούπερ σταρ άλλαξε γνώμη και τελικά θα παραμείνει γι ακόμη έναν χρόνο. Μέχρι δηλαδή να λήξει το συμβόλαιό του.

Ο βασικότερος παράγοντας της αλλαγής της απόφασης του Μέσι, είναι ότι η Μπαρτσελόνα δεν συναινεί στην αποχώρησή του, επομένως για να συμβεί αυτό θα έπρεπε να κινηθεί δικαστικά.

Ο «ψύλλος», όμως, δεν θέλει σε καμία περίπτωση να φύγει ως εχθρός, όπως έγινε και στην περίπτωση του Νεϊμάρ. Οπως αναφέρει η Marca από την στιγμή που δεν υπήρχε συναινετική λύση, ούτε η Σίτι, ούτε η Παρί θέλουν να εμπλακούν σε μια υπόθεση που θα πάει στα δικαστήρια.

Οι Άγγλοι και οι Γάλλοι γνώριζαν ότι δεν θα μπορούσαν να πληρώσουν την ρήτρα των 700 εκ. ευρώ που ζητάνε οι Καταλανοί αλλά και πως θα πήγαιναν δικαστικά εφόσον ο Μέσι υπέγραφε ένα άλλο συμβόλαιο. Και ούτε η Σίτι, ούτε η Παρί έδειχναν διατεθειμένες να μπουν σε... περιπέτειες.

Ένα θέμα που επίσης συζήτησε ο Λιονέλ Μέσι με τον πατέρα του, σε μία συνάντηση που κράτησε για περισσότερο από μία ώρα, ήταν και η πρόταση της ανανέωσης του συμβολαίου του που πρότεινε η Μπαρτσελόνα, με τους όρους που είχαν συζητήσει πριν καιρό. Αλλά φαίνεται απίθανο να δεχθεί να παραμείνει για παραπάνω από έναν χρόνο ο Αργεντινός σταρ.

Όπως υποστηρίζει η «Marca» μένει να φανεί αν θα δώσει το παρών στην προπόνηση της Παρασκευής, μιας και μία τέτοια κίνηση θα δείξει την απόφαση του να παραμείνει και φέτος στην Μπαρτσελόνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.