Ανατροπή και κούπα στην Αδελαϊδα για τον Τζόκοβιτς

13:37 | 08/01/2023

O Νόβακ Τζόκοβιτς κατάφερε να νικήσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα και να νικήσει με ανατροπή το τρόπαιο στην Αδελαΐδα, συνδυάζοντας με τον καλύτερο τρόπο την επιστροφή του στην Αυστραλία! Αυτός είναι ο 92ος τίτλος καριέρας για τον τεράστιο Σέρβο τενίστα!

Έπειτα από μια συγκλονιστική μάχη 3 ωρών και 9 λεπτών, ο Νόλε κατόρθωσε να γυρίσει το ματς και να νικήσει τον Σεμπάστιαν Κόρντα με 6-7 (8), 7-6 (3), 6-4, για να αναδειχθεί πρωταθλητής στο Adelaide International.Αυτός είναι ο 92ος τίτλος καριέρας για τον τεράστιο Σέρβο τενίστα!

Ο Τζόκοβιτς χρειάστηκε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Ντένις Σαποβάλοφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ μεταξύ άλλων για να μπει στον τελικό, κατακτώντας έναν τίτλο με τεράστια συμβολική αξία, αφού επέστρεψε στην Αυστραλία μετά την απίθανη περσινή του περιπέτεια, για να αποδείξει πως είναι και φέτος το μεγάλο φαβορί του Australian Open.

Την εβδομάδα αυτή ο 35χρονος Σέρβος τενίστας έκανε τα πάντα άψογα μέχρι τον τελικό και σήμερα αντιμετώπισε μια πολύ δύσκολη πρόκληση, φέρνοντάς την και αυτήν εις πέρας, στο πρώτο του σωματικό τεστ στη σεζόν.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.