Aνατροπή: Με κόσμο στην πρεμιέρα ο ΠΑΟΚ

12:35 | 05/08/2022

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην έφεση που κατέθεσε για την ποινή τριών αγωνιστικών για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Κανονικά με κόσμο κόντρα σε Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Λαμία.

Μετά τον Παναθηναϊκό και ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, καθώς έγινε δεκτή η έφεση για την ποινή τριών αγωνιστικών για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου. Αυτό σημαίνει πως εξαλείφεται η τιμωρία των τριών αγωνιστικών και πλέον ο Δικέφαλος θα αγωνιστεί κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό, όπως και στις αναμετρήσεις με τον Ατρόμητο και τη Λαμία για τη 2η και 4η αγωνιστική αντίστοιχα.

Ωστόσο, η Επιτροπή Εφέσεων διατηρεί το πρόστιμο ύψους 45.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της Ε.Π.Ο. έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμ. 330/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο για πειθαρχκές παραβάσεις στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2022 Παναθηναϊκός - Π.Α.Ο.Κ. στις 21/05/2022 στο Ο.Α.Κ.Α. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’αριθμ. 331/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμ. 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.