Ανατροπή: Με κόσμο το ΑΕΚ - Προμηθέας

13:33 | 07/06/2019

Το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΚ για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών από την αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ και θα υποδεχτεί με κόσμο τον Προμηθέα Πάτρας (7/6, 19:30) στον 5ο ημιτελικό της σειράς.

Οι «κιτρινόμαυροι» άσκησαν πίεση προκειμένη να βγει άμεσα η απόφαση και όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων υπήρξε αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ θα έχει κανονικά τους φιλάθλους στο πλευρό της, στο ματς όπου θα κριθεί και το εισιτήριο για τους φετινούς τελικούς της Basket League. Εκεί όπου περιμένει ήδη ο Παναθηναϊκός.

Το τζάμπολ του αποψινού αγώνα στο ΟΑΚΑ θα δοθεί στις 19:30 και η αναμέτρηση θα μεταδοθεί «ζωντανά» από την Cosmote Sport 4. 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ 

«Η ΑΕΚ BC ενημερώνει, ότι το ΑΣΕΑΔ με σημερινή του απόφαση έκανε δεκτή την προσφυγή της ΑΕΚ BC κατά της απόφασης του Μονομελούς Δικαιοδοτικού Οργάνου του ΕΣΑΚΕ για την ποινή της «μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών»

Ως εκ τούτου, η αποψινή αναμέτρηση με Προμηθέα Πάτρας θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο.

Ξεκίνησε μάλιστα η διάθεση των εισιτηρίων για την 5η και τελευταία αναμέτρηση της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ, με αντίπαλο τον Προμηθέα Πάτρας, σήμερα (Παρασκευή, 07/06, 19:30), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, με γενική είσοδο 5 ευρώ

Η «Βασίλισσα» μετά και την αποκατάσταση της τάξης, χρειάζεται όσο ποτέ σ’ αυτό το κομβικό σημείο, τους οπαδούς της. Κρίνεται επιτακτική ανάγκη οι συνενωσίτες να συστρατευθούν στο πλευρό της, προκειμένου όλοι μαζί να συμβάλλουν στην πρόκριση στους Τελικούς της betshop.gr Βasket League.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.