Ανατροπή: Παραμένει μέσω... Κύμης το Λαύριο!

08:55 | 18/07/2019

Λαύριο και Κύμη έδωσαν τα χέρια και πλέον οι Λαυριώτες θα αγωνίζονται και του χρόνου στην Basket League, αγοράζοντας το ΑΦΜ της ομάδας από την Εύβοια

Tο Ελληνικό παράλογο συνεχίζεται. Το Λαύριο μπορεί να υποβιβάστηκε βαθμολογικά, αλλά λόγω του υποβιβασμού του Ολυμπιακού, ο ΕΣΑΚΕ αποφάσισε την παραμονή του Λαυρίου στη Basket League. Την απόφαση δεν ενέκρινε η ΕΟΚ, και έτσι το Λαύριο έψαχνε άλλη... οδό επιβίωσης. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας, Γιάννης Ψαράκης, εδώ και καιρό προσπαθούσε να αγοράσει το ΑΦΜ του Χολαργού ώστε να βάλει τέλος στην περιπέτεια της ομάδας του. Η προ ημερών πρώτη κουβέντα με την οικογένεια Θεοδώρου που έχει τις τύχες του Χολαργού στα χέρια της, ήταν άκαρπες.

Τελικά οι δύο ομάδες τα βρήκαν σε παραγοντικό επίπεδο με το Λαύριο να αγοράζει το ΑΦΜ του Χολαργού και να παραμένει στην Basket League παίρνοντας τη θέση του και παρακάμπτοντας το αυριανό ΔΣ του ΕΣΑΚΕ το οποίο χάνει επί της ουσίας τη δύναμή του μιας και ο υποβιβασμός του Λαυρίου που θα αποφασίζονταν, δεν ισχύει πλέον.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.