Ανατροπή στην ανατροπή και τελικά... Γιουβέντους!

23:56 | 28/04/2018

Έπειτα από ένα ΑΠΙΘΑΝΟ ματς στο Μιλάνο, η Γιουβέντους επικράτησε με 3-2 της Ίντερ στο Derby d' Italia και διατήρησε το προβάδισμα τίτλου έναντι της Νάπολι

Τι ματς έγινε στο Μιλάνο! H Γιουβέντους προηγήθηκε μόλις στο 13' με τον Ντάγκλας Κόστα με την Ίντερ να μένει στο 18' με παίκτη λιγότερο έπειτα από την απ ευθείας κόκκινη κάρτα που αντίκρισε ο Βεσίνο από τον Ροσάτο. Παρ όλα αυτά, η Ίντερ δεν παράτησε το ματς, ήταν καλύτερη σε μεγάλο διάστημα της Γιουβέντους, ισοφάρισε στο 52' με εξαιρετική κεφαλιά του Ικάρντι ενώ στο 65' ολοκλήρωσε μια σπουδαία ανατροπή με το αυτογκόλ του Μπαρτζάλι σε γύρισμα του Πέρισιτς. Όμως, η Γιουβέντους δεν είχε πει την τελευταία της λέξη.

Εκεί που το ματς έδειχνε να πηγαίνει στην πλευρά της Ίντερ και την... Νάπολι να είναι έτοιμη να πανηγυρίσει, ο Γκουαδράδο στο 87' με ένα πολύ δύσκολο γκολ και ο Ιγκουαϊν στο 89' έκαναν ανατροπή στην... ανατροπή! 

Έτσι, η Γιουβέντους βρίσκεται στο +4 πλέον από την Νάπολι, με τους ''παρτενοπέι'' να παίζουν αύριο στο ''Αρτέμιο Φράνκι'' απέναντι στην Φιορεντίνα.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.