Ανατροπή: Θα γίνει τελικά το Φουενλαμπράδα - Λα Κορούνια

09:27 | 04/08/2020

Ορίστηκε η αναμέτρηση όπως και οι αγώνες των πλέι οφ

Ο τελευταίος αγώνας της Φουενλαμπράδα στη LaLiga Smartbank (2η κατηγορία Ισπανίας), στο «Ριαθόρ», έδρα της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που είχε ανασταλεί όταν αρκετοί παίκτες των φιλοξενούμενων διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό, τελικά θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη (5/8), μετά από στροφή 180 μοιρών της La Liga.

Η Φουενλαμπράδα είχε επιβεβαιώσει συνολικά 28 κρούσματα στην πρώτη ομάδα, υποχρεώνοντας τη La Liga να επικαλεστεί τη ρήτρα ανωτέρας βίας και να αναστείλει το παιχνίδι μόνιμα.

Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής στη LaLiga Smartbank, η Φουενλαμπράδα χρειαζόταν μία ισοπαλία για να επιστρέψει στην έκτη θέση και να κερδίσει μια θέση στα πλέι οφ ανόδου, θέση που τελικά απονεμήθηκε από τη La Liga στην Έλτσε.«Θεωρούμε ότι αποδόθηκε δικαιοσύνη με το να είμαστε σε θέση να ολοκληρώσουμε την αποστολή μας στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του συλλόγου.

Η La Liga ανακοίνωσε επίσης τις ημερομηνίες για τα πλέι-οφ ανόδου, με το πρώτο σκέλος των ημιτελικών να διεξάγεται στις 13 Αυγούστου και το δεύτερο τρεις ημέρες αργότερα.

Ο τελικός (διπλοί αγώνες) θα διεξαχθεί στις 20 και 23 Αυγούστου, δίνοντας στον νικητή μόνο τρεις εβδομάδες για να προετοιμαστεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο της κορυφαίας κατηγορίας της Ισπανίας, που ξεκινά στις 12 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι πρωτοπόροι Ουέσκα και Κάντιθ είχαν πανηγυρίσει την απευθείας άνοδό τους στη La Liga, ενώ οι Ρεάλ Σαραγόσα, Αλμερία και Χιρόνα αποτελούν τις άλλες τρεις ομάδες που θα αγωνιστούν για την άνοδο.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.