Αναζητά την επιστροφή στις νίκες

20:32 | 15/05/2018

Ως μια κακή παρένθεση θέλουν όλοι στον Εργοτέλη να θεωρηθεί η βαριά εντός έδρας ήττα από τον Πανσερραϊκό και για να συμβεί αυτό θα πρέπει στην Καρδίτσα και τον αγώνα με την τοπική Αναγέννηση να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Η κρητική ομάδα αναχώρησε από το Ηράκλειο την Τρίτη (15/9) με τελικό προορισμό την θεσσαλική πόλη, όπου και έκανε την τελευταία πριν τον αγώνα προπόνηση. Σε αυτήν δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα και έτσι πέραν των γνωστών απόντων Κάιπερς και Μπουρσέλη οι οποίοι έμειναν στο Ηράκλειο, ο προπονητής της κρητικής ομάδας θα έχει τους 18 που έχει πάρει μαζί του.

Αυτοί είναι οι:  Κατσιμήτρος, Νικολακάκης, Μπάτζιος, Πάτας, Σταμόπουλος, Μπουτσάκης, Μπούζας, Έφορντ, Σταματάκος, Τσέλιος, Αγγελόπουλος, Ιατρούδης, Μανουσάκης, Χανιωτάκης, Βογιατζής, Κυριακίδης, Μαζουλουξής και Οικονόμου.

Η απουσία του Μπουρσέλη ο οποίος ήταν στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό, οδηγεί εκ των προτέρων τον Γκώνια στο να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα, με τους Αγγελόπουλο και Ιατρούδη να διεκδικούν τη θέση.  

Μόνο ζητούμενο για την κρητική ομάδα είναι η νίκη, η οποία πέραν του ότι θα διασκεδάσει τις άσχημες εντυπώσεις του Σαββατιάτικου αγώνα, θα κρατήσει την κρατήσει σταθερά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, έναντι μάλιστα μιας ομάδας η οποία επίσης διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.