Ανδρουλάκης: Κάλεσμα στους φίλους του Ηροδότου

14:00 | 17/01/2020

Ο προπονητής του Hροδότου, Αντώνης Ανδρουλάκης, μίλησε στο επίσημο σαϊτ της ομάδας για το Κυριακάτικο (19/1,15.00) ματς με τον ΠΟΑ

Η αναμέτρηση θα γίνει στο γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής (8ος Ομιλος). Ο προπονητής του Ηροδότου επισήμανε την σημασία της αναμέτρησης ενώ έκανε κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας να βοηθήσουν την προσπάθεια των ''μπλε''

Τα όσα είπε ο Αντώνης Ανδρουλάκης στο irodotosfc:

"Το ματς της Κυριακής (19/1, 15.00) είναι ένα ντέρμπι της πόλης, που το θέλουν πάρα πολύ αμφότερες οι ομάδες.

Ο ΠΟΑ είναι μία ομάδα που θέλει να έχει στην κατοχή της την μπάλα και προσπαθεί να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις για τον αντίπαλο. Έχει ένα στιλ παιχνιδιού, παρεμφερές του δικού μας.

Θεωρώ οτι το ματς θα κριθεί στο ποια ομάδα θα εξουδετερώσει τα ατού της άλλης και όπως κάθε ντέρμπι στο πάθος και την "δίψα" για την νίκη.

Θα ήθελα για μία ακόμα φορά να καλέσω τους Φιλάθλους μας να έρθουν στο Γήπεδο της Ν. Αλικαρνασσού την Κυριακή και να μας δώσουν, όπως πάντα, την ώθηση για την νίκη.

Αποκτήσαμε δύο παίκτες (Ρούμπος και Μπουσάϊ) την τρέχουσα βδομάδα και είμαστε χαρούμενοι και ικανοποιημένοι για τις επιλογές μας. Θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να εγκλιματιστούν γρήγορα στην ομάδα με σκοπό να μας βοηθήσουν".

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.