Ανέλαβε πόστο τεχνικού συμβούλου ο Γιαννιώτης στην ΚΟΕ

13:10 | 01/09/2021

Την θέση του Τεχνικού Συμβούλου Μαραθώνιας Κολύμβησης Open Water, ανέλαβε ο Σπύρος Γιαννιώτης.

Ο ολυμπιονίκης της ανοιχτής θάλασσας θα αναλάβει να αναδείξει ακόμη περισσότερο το άθλημα στο οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε:

«Η μαραθώνια κολύμβηση με ανέδειξε σαν αθλητή και πλέον θα το υπηρετώ από άλλο πόστο. Με όραμα και υψηλούς στόχους, θα προσπαθήσουμε να αναδείξουμε περισσότερο το άθλημα και να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες για την χώρα μας. Πραγματοποιώντας περισσότερες διοργανώσεις, θα επιδιώξουμε να κάνουμε ελκυστικότερο το άθλημα και θα βρισκόμαστε πάντα δίπλα στο πλευρό των αθλητών και των αθλητριών. Πιστεύω πολύ στους συναδέλφους μου στο νέο σχήμα της ΚΟΕ και μαζί με την διοίκηση πιστεύω πως μπορούμε να πάμε την κλασσική και την μαραθώνια κολύμβηση ακόμα πιο μπροστά».

Οικονόμου: «Να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της ΚΟΕ»

Εκτός του Γιαννιώτη, ένας άλλος σπουδαίος πρώην αθλητή ανέλαβε το πόστο του ομοσπονδιακού προπονητή των εθνικών ομάδων κολύμβησης. Ο λόγος για τον Ακη Οικονόμου, ο οποίος είπε μετά την ανάληψη των καθηκόντων του:

«Θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης της διοίκησης της ΚΟΕ και της απόφασης αυτής, να με εντάξει στο προπονητικό τιμ της Εθνικής ομάδας. Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα, τόσο σαν αθλητής στο παρελθόν, αλλά και σαν προπονητής να τιμήσω το εθνόσημο και από αυτή τη θέση. Εύχομαι καταρχήν να έχουμε όλοι υγεία και σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συνεργάτες μου, να προσφέρουμε τα μέγιστα στο άθλημα μας».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.