Ανεπαρκής και ανίκανος ο ΟΦΗ

ΟΦΗ

Η τραγική πορεία του ΟΦΗ συνεχίστηκε και στους «Ζωσιμάδες», όπου έχασε 1-0 από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Όμιλος παρέμεινε για ακόμη μία αγωνιστική μακριά από τις επιτυχίες. Για 8 σερί ματς δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ενώ μετράει πλέον 7 κολλητές ήττες στο πρωτάθλημα.

Διατηρήθηκε, έτσι, χαμηλά στη γενική κατάταξη και πρέπει να αλλάξει πρόσωπο άμεσα για να μη... μπλέξει στα πλέι άουτ.

Ο Σωτηρίου υπερασπίστηκε την εστία του Ομίλου και στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά έπαιξαν οι Ουές, Γιαννούλης, Διαμαντής και Κοροβέσης.

Την τριάδα στη μεσαία γραμμή συνέθεσαν οι Στάικος, ντε Γκουζμάν και Νέιρα, ενώ στα «φτερά» της επίθεσης αγωνίστηκαν οι Γρίβας και Στάρτζεον και στην κορυφή ο Καστάνιος.

Νωθρός στο ξεκίνημα

Για άλλη μία φορά οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν… υπνωτισμένοι στο ματς και δυστυχώς το «πλήρωσαν», αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4’.

Ο Καρτάλης εκτέλεσε το φάουλ και ο Παμλίδης σηκώθηκε μόνος του σαν… κύριος και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στη συνέχεια, αφού ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχασε στο 15’ τον Νέιρα με τραυματισμό.

Ο ΟΦΗ ήταν κακός και οι «κυανόλευκοι» απείλησαν στο 15’ με τον Καρτάλη και στο 19’ με τον Λεό. Το σύνολο του Σίμου, πάντως, πλησίασε στην ισοφάριση στο 21’.

Ο Στάικος εκτέλεσε το κόρνερ, ο Διαμαντής έπιασε την κεφαλιά και ο Λοντίγκιν πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση.

Ο Όμιλος προσπάθησε ν’ ανέβει μετά το 20’ και είχε ακόμη μία σημαντική στιγμή στο 24’ ξανά με τον Διαμαντή.

Και ενώ στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο συγκροτημένοι, «πλήρωναν» το άσχημο ξεκίνημα τους στη συνάντηση.

Ανούσιος

Στην επανάληψη οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να γίνουν πιο επιθετικοί, είχαν την κατοχή, προσπάθησαν να γίνουν πιο πιεστικοί, χωρίς, ωστόσο, να έχουν ουσία.

Οι Ηπειρώτες θέλησαν να διαφυλάξουν το υπέρ τους προβάδισμα και να «χτυπήσουν» στις αντεπιθέσεις.

Δημιουργικά ο ΟΦΗ είχε θέμα, ενώ σίγουρα δε βοηθούσε και ο άσχημος αγωνιστικός χώρος για να «μεταφράσει» σε ευκαιρίες την ανωτερότητα του δεύτερου μέρους.

Το συγκρότημα του Γιαννίκη, μάλιστα, απείλησε στο 70’ με τον Σωτηρίου να μπλοκάρει το εντυπωσιακό βολ πλανέ του Ελευθεριάδη. Στο 92’, εξάλλου, η Πήλιος πλάσαρε από το κέντρο, αφού ο Σωτηρίου είχε προωθηθεί σε κόρνερ, ωστόσο ο Λυμπεράκης έδιωξε πάνω από τη γραμμή σε κόρνερ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Πέερσμαν, Εραμούσπε, Παντελάκης, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Καρτάλης (59’ Κρίζμαν), Ελευθεριάδης (89’ Πήλιος), Παμλίδης (59’ Μπρένερ), Λεό (78’ Λιάσος).

ΟΦΗ (Γιώργος Σίμος): Σωτηρίου, Ουές, Κοροβέσης (64’ Λυμπεράκης), Γιαννούλης, Διαμαντής, Νέιρα (15’ λ.τρ. Βαφέας), ντε Γκουζμάν (69’ Μπαλογιάννης), Στάικος, Γρίβας (69’ Φερέιρα), Στάρτζεον, Καστάνιος

Το live του ματς

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.