Ανέτοιμος, αλλά απαραίτητος…

08:16 | 21/08/2018

Ο Δημήτρης Κομεσίδης έχασε μεγάλο μέρος των προπονήσεων, ωστόσο η παρουσία του στη Ν. Σμύρνη κρίνεται σημαντική για τον ΟΦΗ.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής απείχε 22 ημέρες από το κανονικό πρόγραμμα του ηρακλειώτικου συλλόγου και το τράβηγμα στο δικέφαλο τον άφησε αρκετά πίσω. Από την Δευτέρα (20/08), όμως, βρίσκεται ξανά στις επάλξεις και είναι διαθέσιμος ενόψει Πανιωνίου.

Μια πρώτη «ανάγνωση» των δεδομένων καθιστά σίγουρα δύσκολη την παρουσία του στο παιχνίδι. Ο 30χρονος παίκτης καλείται στις επόμενες προπονήσεις να καλύψει το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης, ώστε να φτάσει στον υψηλότερο δυνατό βαθμό ετοιμότητας, κάτι που δεν είναι και τόσο απλό.

Ο Κομεσίδης, εξάλλου, έχει στα πόδια του μόλις 120 λεπτά συμμετοχής στα φιλικά του Καρπενησίου, ενώ απείχε, λόγω του τραυματισμού του, από τα «τεστ» της Κρήτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Εργοτέλη. Η «ψυχρή» λογική μπορεί να στέλνει τα… μηνύματα της, ωστόσο, στον αντίποδα, υπάρχει και η… άλλη όψη του νομίσματος.

 Η αγωνιστική του ποιότητα, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, «προκαλεί» τον Νίκο Παπαδόπουλο. Η απουσία του τιμωρημένου Παπάζογλου, εξάλλου, όπως και το γεγονός πως ο Μιχόγεβιτς δεν… ξέρει ουσιαστικά ακόμη την ομάδα, αυξάνουν τις πιθανότητες όχι μόνο να μπει στη 18άδα, αλλά ακόμη και να χρησιμοποιηθεί κιόλας.

Δεν αποκλείεται, έτσι, ο Κομεσίδης να επιστρέψει στη Super League σε ματς απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, με τον οποίο είχε «γράψει» την τελευταία του εμφάνιση. Ήταν στις 4 Φεβρουαρίου 2015, όταν ως παίκτης της Ξάνθης είχε αγωνιστεί κόντρα στον Πανιώνιο στα Πηγάδια, σ’ ένα παιχνίδι, που είχε λήξει 1-1.

  

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.