Aνησυχία με Γιάννη στους Μπακς - ''καθαρή'' η ακτινογραφία στο χέρι

09:02 | 17/02/2023

Οι Μπακς ενημέρωσαν ότι η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον δεξιό του καρπό έδειξε ότι δεν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό, ωστόσο η παρουσία του στο All Star Weekend παραμένει αμφίβολη.

Ενθαρρυντικά είναι τα πρώτα νέα για τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα στον δεξιό καρπό στην νίκη των Μπακς επί των Μπουλς στο Σικάγο.

Όπως αποκάλυψε ο Μάικ Μπούντενχόλζερ μετά το παιχνίδι, η ακτινογραφία που έβγαλε ο Γιάννης μετά τον τραυματισμό του ήταν "καθαρή" και πλέον η περίπτωσή του θα επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα.

"Ελπίζουμε ότι δεν έχει κάτι, η ακτινογραφία ήταν καλή. Έχει ένα μικρό διάστρεμμα" δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Μπακς, για να προσθέσει: "Θα δούμε πώς αισθάνεται αύριο και τις επόμενες ημέρες, ώστε ακολούθως να εκτιμήσουμε την κατάσταση".

Όπως γίνεται σαφές, η παρουσία του Γιάννη στο All Star Weekend της Γιούτα (18-20/2) - όπου εκτός από το All Star Game που είναι αρχηγός μίας εκ των δύο ομάδων, είναι προγραμματισμένο να αγωνιστεί στο Skills Challenge μαζί με τους αδελφούς του, Θανάση και Άλεξ - θεωρείται αυτή τη στιγμή αμφίβολη και θα αποφασιστεί τις επόμενές ώρες.

πηγή: sport24.gr

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.