Ανησυχία με Μάνο και Μεγιάδο

21:18 | 23/09/2019

Με πολλά προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει Αστέρα Τρίπολης.

Ο  Όμιλος άρχισε τη δουλειά για το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή (29/09) απέναντι στους Αρκάδες για την 5η αγωνιστική της Super League 1.

Τα νέα, μάλιστα, κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν για τον Γιώργο Σίμο, ο οποίος είχε γεμάτο «απουσιολόγιο».

Η αναμέτρηση με τον Βόλο είχε, πέρα από την ήττα, και αρκετές ακόμη άσχημες συνέπειες για τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μάνος, «κληρονόμησε» ένα αιμάτωμα στη φτέρνα , αφού χτύπησε στο μπεκ του γηπέδου, ενώ ο Μιγκέλ Μεγιάδο αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο.

Αμφότεροι έκαναν θεραπεία και η κατάσταση τους θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Επικρατεί, έτσι, μια ανησυχία για την κατάσταση τους και για το αν θα προλάβουν να είναι απόλυτα έτοιμοι κόντρα στους Πελοποννήσιους.

Πρόκειται για δύο «κομβικές» μονάδες των «ασπρόμαυρων» και φυσικά ο 41χρονος τεχνικός περιμένει με αγωνία να δει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τους και αν θα μπορέσει να τους συμπεριλάβει στα σχέδια του.

Ο νεαρός προπονητής δε στέκεται στις απουσίες του συγκροτήματος του, ωστόσο ο πρώτος αποτελεί το «βαρύ πυροβολικό» του ΟΦΗ, ενώ ο δεύτερος δεσπόζει στη μεσαία γραμμή και έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις μέχρι τώρα.

Και το κακό για τον Σίμο είναι πως τα προβλήματα της περασμένης εβδομάδας, εξακολουθούν να υπάρχουν. Ατομικό, δηλαδή, πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα οι Όσκαρ Γουάλι, Φελίπε Σόουζα και Αντίλ Ναμπί.

Οι επόμενες ημέρες, έτσι, θα δείξουν αν ενσωματωθούν με την υπόλοιπη ομάδα και μπορέσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Απ’ αυτή την τριάδα, βέβαια, θ’ απουσιάσει σίγουρα ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός, που βρίσκεται «εκτός» εδώ και αρκετό καιρό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια για τον Αστέρα Τρίπολης

Άτυχος ο Μάνος, έπαιζε με πόνους

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.