Aνίκητος: Με θρίαμβο στα ημιτελικά ο Τσιτσιπάς!

09:45 | 26/01/2022

Σπουδαίος προημιτελικός για τον Στέφανο Τσιτσιπά και εύκολη πρόκριση (3-0 σετ) στα ημιτελικά του Australian Open απέναντι στον Ιταλό Σίνερ

Παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο προημιτελικός του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Γιανίκ Σίνερ. Ο Έλληνας τενίστας ήταν απροσπέλαστος ενώ παράλληλα ο Ιταλός (Νο10) δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα, ή αν θέλετε, δεν τον άφησε ο Στέφανος. Μια φοβερή παράσταση μπροστά στους Έλληνες ομογενείς που τον αποθέωσαν!

Νίκη με 3-0 σετ και πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open με εκπληκτικό ματς. Στα δύο πρώτα σετ ο Τσιτσιπάς έκανε από ένα break, τα πήρε και τα δύο (6-3,6-4) ενώ στο 3ο ήταν πραγματικά καταιγιστικός. Σε 3ο συνεχόμενο σετ έκανε break νωρίς ενώ δεν αρκέστηκε σε αυτό καθώς το επανέλαβε λίγο αργότερα και τελικά επικράτησε με 6-2, χωρίς να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Έτσι, ο Στέφανος προκρίθηκε στα ημιτελικά ενός σπουδαίου Grand Slam όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Αλιασίμ - Μεντβέντεφ ενώ στον πρώτο ημιτελικό ο Μπερετίνι θα αντιμετωπίσει τον Ναδάλ.

Αυτός είναι ο 5ος ημιτελικός σε Grand Slam που θα συμμετάσχει ο Έλληνας τενίστας, ο 3ος σε αυτό της Αυστραλίας.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.