Αννα Λεβαντόφσκα: «Οι Καταλανοί μου έμαθαν ότι υπάρχει μόνο μία ζωή»

16:00 | 15/12/2023

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στην κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, καθώς αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην διοργάνωση και υπήρξε καταλυτικός στην πλειονότητα των αναμετρήσεων που έδωσαν οι «μπλαουγκράνα».

Όμως εφέτος, ο Πολωνός επιθετικός παρουσιάζει αγωνιστική κάμψη, καθώς μέχρι στιγμής, μετρά εννέα γκολ σε 19 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, επιβεβαιώνοντας την δυσκολία που έχει η Μπαρτσελόνα στην επιθετική λειτουργία.

Τον τελευταίο καιρό, κυκλοφόρησαν φήμες, σύμφωνα με τις οποίες η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα ήταν δυνητικά έτοιμη να τον αφήσει να φύγει εάν δεν διορθωθεί η κατάσταση, ειδικά από την στιγμή που οι απολαβές του, επιβαρύνουν σημαντικά τα οικονομικά του συλλόγου. Το συμβόλαιο του «Λέβα» λήγει τον Ιούνιο του 2026, αλλά ο 35χρονος άσος, δεν σκοπεύει να φύγει και θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του.

Σύμφωνα μάλιστα, με την σύζυγο του, Αννα, η οικογένεια Λεβαντόφσκι είναι ευτυχισμένη στην Βαρκελώνη: «Εδώ και αρκετούς μήνες εργάζομαι στο άνοιγμα ενός γυμναστηρίου και μιας σχολής χορού στην Βαρκελώνη, όπου διοργανώνω και αθλητικούς αγώνες. Εξακολουθώ να έχω επιχειρήσεις στην Πολωνία, αλλά πηγαίνω εκεί λιγότερο συχνά τώρα. Πρέπει να προγραμματίσω τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις, έτσι ώστε να μην παρεμβαίνουν στην οικογενειακή μου ζωή. Αφού μετακόμισα στην Βαρκελώνη, άλλαξα την οπτική μου για την ζωή. Άρχισα να το εκτιμώ περισσότερο και να το απολαμβάνω. Οι Καταλανοί μου έμαθαν ότι υπάρχει μόνο μία ζωή και ότι αξίζει να την ζεις

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.