Ανοιχτό κάλεσμα για την σημαντική αθλητική διοργάνωση

11:47 | 19/02/2020

Τι δήλωσαν ο Αντιπεριφερειάρχης Κρήτης, Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κώστας Βαρδαβάς στη συνέντευξη τύπου της διοργάνωσης

Αντίστροφη μέτρηση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Taekwon-Do ITF Ανδρών – Γυναικών, Εφήβων –Νεανίδων, το οποίο φιλοξενεί το Ηράκλειο από τις 21 ως τις 23 Φεβρουαρίου, στα «Δύο Αοράκια»

Το Πρωτάθλημα συνδιοργανώνεται από την Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-Do ITF Ελλάδος , επτά αθλητικούς συλλόγους της Κρήτης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού , την Περιφέρεια Κρήτης τους Δήμους Ηρακλείου και Χερσονήσου, τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, τον Οργανισμό Λιμένος Ηρακλείου και την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και τελεί υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α.

Η είσοδος τους αγώνες θα είναι δωρεάν για τους φιλάθλους.

Μάλιστα, πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου με τον Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης σε θέματα αθλητισμού Νίκο Συριγωνάκη και τον Αντιδήμαρχο Ηρακλείου Κώστα Βαρδαβά να δίνουν το εναρκτήριο σύνθημα για ακόμα μια σημαντική διοργάνωση στην πόλη του Ηρακλείου.

Νίκος Συριγωνακης: "Είναι μια πολυ σημαντική αθλητική διοργάνωση, με τη συμμετοχή 700 περίπου αθλητών. Το Taekwon-do είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται πολύ τα τελευταία χρόνια στην Κρήτη.

Είναι ένα αθλητικό γεγονός που προβάλλει την Κρήτη. Θα φέρει στο νησί περίπου 1.000 επισκέπτες τονώνοντας τον τουρισμό μας"

Κωστας Βαρδαβας: "Μετά από πολλή δουλειά μηνών, είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε άλλο ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Κάθε μεγάλο γεγονός που γίνεται εδώ είναι προϊόν συνεργασίας.

Το κλειστό γυμναστήριο δεν είναι μόνο για μπάσκετ και βόλεϊ. Είναι και για άλλες χρήσεις. Είναι ένα τριήμερο γεμάτο αθλητισμό για όλες τις ηλικίες.

Ένα Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι ένας προπομπός μιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Εργαζόμαστε για να πετύχει το πανελλήνιο πρωτάθλημα, ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι για να θέσουμε την υποψηφιότητα μας για κάτι μεγαλύτερο.

Καλούμε τους Ηρακλειωτες να κάνουν μια βόλτα από τα Δύο Αορακια, για να δουν μια διαφορετική εικόνα του γηπέδου.''

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.