Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κι άλλη πώληση

ΟΦΗ

Δεν αποκλείεται μετά τον Στάρτζεον, ο ΟΦΗ να προχωρήσει στην πώληση ενός ακόμη παίκτη του.

Η αρχή στον Όμιλο έγινε πέρυσι με τον Φιγκεϊρέντο, όπου τα ταμεία της ΠΑΕ γέμισαν με τη μεταγραφή του Βραζιλιάνου επιθετικού στην Αλ Βασλ. Από’ κει και έπειτα ο ηρακλειώτικος σύλλογος έχει προχωρήσει στην πώληση μερικών ακόμη παικτών του, με τελευταίο τον Φάμπιο Στάρτζεον, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στη Ράκοβ.

Ο ΟΦΗ έχει αλλάξει επίπεδο και έχει γίνει selling club και δεν αποκλείεται οι «ασπρόμαυροι» να δώσουν ακόμη ένα ποδοσφαιριστή τους αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο διάστημα αναμένεται να κρίνει πολλά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Capitano.gr, πoδοσφαιριστής του ΟΦΗ έχει δεχτεί δελεαστική πρόταση από ομάδα του εξωτερικού και ο ίδιος δείχνει θετικός, αφού είναι αρκετά συμφέρουσα για τον ίδιο.

Ο Όμιλος είναι φυσικά ενήμερος γι’ αυτό (ωστόσο είναι άγνωστο αν έχει φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ επίσημη πρόταση), αλλά για ν’ ανάψει το… πράσινο φως, θα πρέπει οι δύο πλευρές να τα βρουν στο χρηματικό κομμάτι. Στον ΟΦΗ έχουν ξεκαθαρίσει πως δεν θα προχωρούν σε πωλήσεις αν δεν ικανοποιούνται στο οικονομικό σκέλος, κάτι που είναι απολύτως φυσιολογικό. Παράλληλα, είναι και το αγωνιστικό κομμάτι και κατά πόσο μία πώληση μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες.

Όπως και να’ χει, οι επόμενες ημέρες είναι αρκετά κρίσιμες και θα φανεί αν υπάρξει συμφωνία και ολοκληρωθεί το deal.

Προς το παρόν ο παίκτης συνεχίζει κανονικά ν’ ακολουθεί τις υποχρεώσεις του συγκροτήματος του Νίκου Νιόπλια όπως οφείλει και σύντομα αναμένονται οι τελικές εξελίξεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στο Ηράκλειο ο Γκαγιέγος


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.