Ανοίγει η Πύλη του Αγίου Γεωργίου με ΟΦΗ στα Τείχη!

15:00 | 15/12/2025

Ανοίγει ξανά η Πύλη Αγίου Γεωργίου με έκθεση φωτογραφίας για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ – Συναυλίες, Drone Show, αθλητικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά και εικαστικές εκθέσεις με χρηματοδότηση από το Υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το άνοιγμα της Πύλης του Αγίου Γεωργίου κάτω από την Πλατεία Ελευθερίας στο Ηράκλειο που ήταν ένα στοίχημα για τη Δημοτική Αρχή, μετά και την παραχώρηση των Ενετικών Τειχών!

Αυτό θα γίνει την Παρασκευή και το άνοιγμα της Πύλης θα συνοδεύεται με τη φιλοξενία της έκθεσης για τα 100 χρόνια του ΟΦΗ με φωτογραφικό υλικό από αθλητές που αγωνίστηκαν με τη φανέλα του Ομίλου και έδωσαν αγώνες πάνω στα Ενετικά Τείχη. Ο Δήμος ξανανοίγει την Πύλη με στόχο να είναι ανοικτή επτά μέρες την εβδομάδα και να αποτελεί έναν πραγματικό "σύνδεσμο" ανάμεσα στην ιστορία του παρελθόντος όπως αυτή αποτυπωνόταν στις στοές και στη σύγχρονη μεγαλούπολη όπως εμφανίζεται στην έξοδο από την Πύλη!

Διαβάστε περισσότερα

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.