Ανοικτό το ενδεχόμενο διεξαγωγής και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα

SMS
14:56 | 07/11/2020

Ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν και άλλα πρωταθλήματα εν μέσω lockdown εκτός απο τη Σούπερ Λίγκα και τη Basket League.

Έπειτα από την οριστικοποίηση για την συνέχιση των δύο πρωταθλημάτων της Superleague και της Basketleague, η νέα ανακοίνωση της Γ.Γ.Α, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να διεξάγονται και άλλα εγχώρια πρωταθλήματα και όχι μόνο αυτό της Σούπερ Λίγκας και της Basket League αφήνει ανοικτό η γγΑ.

Αυτό αναφέρει η υπουργική απόφαση την οποία κοινοποίησε η γγΑ στον Τύπο.

«Διευκρινίζονται τα εξής:

Α. Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα εξαίρεσης λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και αγώνες, χωρίς την παρουσία θεατών και για άλλα εγχώρια πρωταθλήματα ή/και διεθνείς διοργανώσεις, των οποίων οι ομάδες θα καταθέσουν και θα εγκριθεί υγειονομικό πρωτόκολλο, που περιλαμβάνει υποχρεωτικό εβδομαδιαίο προληπτικό έλεγχο των αθλητών για COVID-19 με τεστ αντιγόνου από διαπιστευμένα εργαστήρια.

Β. Πρόκειται άμεσα να εξεταστεί η δυνατότητα και της προετοιμασίας αθλητών για Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα, τα οποία πρόκειται να διεξαχθούν έως και τον Απρίλιο του 2021, με ονομαστικές καταστάσεις που θα εκδίδει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, κατόπιν εισήγησης των αντιστοίχων Ομοσπονδιών τους»

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.