Άντεξαν στη λάσπη της Ρόδου τα Χανιά

17:36 | 12/01/2022

Χανιά και Διαγόρας έμειναν στο 2-2

Ένα ματς που τα είχε όλα. Τέσσερα γκολ, κόκκινες, πέναλτι και τέρμα στο φινάλε. Τα Χανιά με τον Βασιλόγιαννη να ισοφαρίζει στο 86' πήραν μια πολύτιμη ισοπαλία σε ένα ματς που διεξήχθη υπό αντίξοες συνθήκες

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με φάουλ του Ζούνη στο 24’, για να ισοφαρίσει με όμορφο γκολ ο Μπαΐροβιτς στο 38’, χάνοντας απίστευτη ευκαιρία για το 1-2 στο 43’. Βασιλόγιαννης(55’), Κογιέτε (55’ και 60’), Μπαΐροβιτς (58’) έχασαν την ευκαιρία για το 2-1, αν αυτού έπειτα από ανύποπτη φάση έγινε το 2-1.Στο 66’ ο Μπαστιάνος ευστόχησε σε πέναλτι που δόθηκε σε μαρκάρισμα του νεοαποκτηθέντα και νεοεισολθέντα στον αγωνιστικό χώρο Φόμπι, στον Τσιαντούλα. Με τον ίδιο τρόπο (πέναλτι και αποβολή με 2η κίτρινη του Τοπάλ) τα Χανιά μπόρεσαν να σώσουν έστω τον βαθμό με τον Βασιλόγιαννη στο 86’.

Διαγόρας Ρόδου (Γιάννης Προβίδας): Μπίντσης, Τοπάλ, Τάτσης (46' Λαμπίρης), Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Μουμίν, Γιώργου, Τσιαντούλας (90+3' Μπούμπας), Ζούνης, Μπαστιάνος (90+4' Σάιμπερτ), Σινγκ.

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καψάλης (60' Φόμπι), Ζιούλης, Τσαμούρης, Κογιέτε (60' Καμαρά), Βασιλακάκης (60' Μασούρας), Παναγιωτούδης (80' Πατάπης), Βάρκας, Βασιλόγιαννης, Κολλάς, Μπαΐροβιτς.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.