Άντεξε ο Λεβαδειακός στο Αγρίνιο, έπιασε τον ΟΦΗ στην τελευταία θέση!

18:09 | 06/11/2022

Στο ισόπαλο 0-0 «κόλλησαν» Παναιτωλικός και Λεβαδειακός στο Αγρίνιο για την 11η αγωνιστική, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν περισσότερες ευκαιρίες, τις οποίες όμως δεν εκμεταλλεύτηκαν - τριπλή ισοβαθμία στην ουρά με τον ΟΦΗ να είναι τελευταίος

Πολύτιμος βαθμός για το Λεβαδειακό μέσα σε μια δύσκολη έδρα και δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα για την μαχητική ομάδα του Γιάσμινκο Βέλιτς, έπειτα από τη νίκη επί του Ατρόμητου την προηγούμενη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Φλύαρος» και αναποτελεσματικός ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να διασπάσει την αποτελεσματική αμυντική λειτουργία του Λεβαδειακού, γκέλαρε και πέταξε πολύτιμους βαθμούς. Με αυτό το αποτελέσμα ο Λεβαδειακός έπιασε τον ΟΦΗ και τον Ιωνικό στους επτά βαθμούς, με την κρητική ομάδα να υστερεί στην βαθμολογία και να βρίσκεται στην τελευταία θέση, σύμφωνα με την Superleague.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Μπακάκης, Λάρσον, Κορνέλιους, Χουχούμης, Μλάντεν (64΄Ντουάρτε) (76΄Φλόρες), Μάρτενσον, Κολοβός (76΄Ξενιτίδης), Νταγκό (67΄Μόρσεϊ), Σενγκέλια, Καρέλης.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Μάρκοβιτς, Μπάχανακ, Βινίσιους, Λιάγκας, Τσάπρας, Σκβάρκα (94΄ Τσιριγώτης), Νίκας, Χάμοντ, Βρακάς, Λουα Λούα (80΄Γιαννιώτας), Πέτρε (94΄Τζημόπουλος).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.