Άντεξε ο ΟΦΙ απέναντι στην ΑΕΚ Β'

16:40 | 19/12/2021

Εξαιρετικός ο ΟΦΙ απέναντι στην ΑΕΚ Β', γύρισε το ματς όμως έμεινε με 10 παίκτες και μοιραία ισοφαρίστηκε (2-2)

Κάνοντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή και προηγήθηκε με 2-1 χάνοντας και ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ, ο ΟΦΙ πήρε την ισοπαλία από την ΑΕΚ Β' παίζοντας με δέκα παίκτες σε όλο το β' μέρος και με γκολ που δέχτηκε στο 82'.

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 9ο λεπτό με τον Χριστόπουλο αλλά μέχρι το ημίχρονο ο ΟΦΙ έφτασε στην ανατροπή. Στο 25ο λεπτό ο Αντερέγκεν ισοφάρισε σε 1-1 μετά από φάουλ του Μπενίτεζ και στο 42ο ο Τορίμπιο με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ σημείωσε το 1-2. Στην αμέσως προηγούμενη φάση ο Κορνέζος πάνω στη γραμμή είχε αποκρούσει σουτ του Μεσσιδόρο. Οι φιλοξενούμενοι δεν κλείστηκαν στα καρέ τους και έχασαν και άλλες ευκαιρίες. Στο 28' σουτ στην κίνηση του Μπενίτεζ από το ημικύκλιο μεγάλης περιοχής. κόντραρε σε αμυντικούς η μπάλα, τρία λεπτά αργότερα, σε κόρνερ από δεξιά, σε προβολή του Κοντοέ, η μπάλα κατέληξε άουτ, στο 33' σουτ του Μπλάκο από πλάγια αριστερά, μπλόκαρε ο Γκίνης και στο 35' σουτ του Λεμονή, έξω από την περιοχή και λίγο δεξιά, η μπάλα κατέληξε ψηλά άουτ.

Στο β' ημίχρονο η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο και έφτασε τελικά στην ισοφάριση στο 82ο λεπτό με τον Γιούση από πάσα του Γερολύμου. Η ΑΕΚ μάλιστα, από το 65' έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα μετά από την αποβολή του Μπλάνκο στο 65'. Στο 87' κεφαλιά του Ιατρούδη που είχε περάσει αλλαγή πέρασε λίγο άουτ και ο ίδιος παίκτης στο 90+3' έστειλέ τη μπάλα στο δοκάρι. ενώ στις καθυστερήσεις έπειτα από σέντρα του Αμούρ, Γιούσης και Ιατρούδης δεν μπόρεσαν να σκοράρουν.

Ο ΟΦΙ περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο β' ημίχρονο και επισκέφτηκε μόλις δύο φορές τα καρέ της ΑΕΚ, στο 79' από ατομική προσπάθεια του Μεσσιδόρο, και στο 86' με κεφαλιά του Τορίμπιο που κατέληξε στην αγκαλιά τοιυ Γκίνη.

Για τέταρτο σερί αγώνα παρέμεινε αήττητος ο ΟΦΙ ένα θετικός αποτέλεσμα για την ομάδα της Ιεράπετρας.

ΑΕΚ Β (Οφρυδόπουλος): Γκίνης, Μπούσης (80' Αμούρ), Κορνέζος, Λάτσι, Παρράς (87' Γιαννούτσος), Μπάμπης (69' Τζούντα Γκαρσία), Μουστακόπουλος, Γεροδήμου, Χριστόπουλος, Γιούσης, Κοσίδης (80' Ιατρούδης).

ΟΦ Ιεράπετρας (Βεργέτης): Καραγκιόζης, Κάρδαρης, Ντι Λορέντζο, Κοντοές, Ντε Λορέντζι, Τορίμπιο, Μεσσιδόρο, Μπενίτεζ, Λεμονής (69' Ψάνης), Μπλάνκο, Αντερέγκεν.


ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.