Το «wonderkid» της Άντερλεχτ, ένας επιπλέον λόγος για... «Γεντί Κουλέ»

SMS

Στο Ηράκλειο με την αποστολή της Άντερλεχτ ο 16χρονος ''παιδί θαύμα'' της Άντερλεχτ, Ζουλιέν Ντουρανβίλ, μια επίσης πολύ καλή αφορμή για να δει κάποιος από κοντά το φιλικό με τον ΟΦΗ (Σάββατο - 19.00)

Στο Ηράκλειο φτάνει σήμερα η Άντερλεχτ για την μίνι προετοιμασία της στο Ηράκλειο. Η κορυφαία ομάδα του Βελγίου θα προπονείται καθημερινά στο ανακαινισμένο Βαρδινογιάννειο Αθλητικό Κέντρο, θα μείνει στην Κρήτη για μια εβδομάδα και θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες, με ΟΦΗ και Παναιτωλικό. Όλα αυτά στο πλαίσιο του “Cretan Camp” , το οποίο διοργανώνει ο ΟΦΗ με στόχο κάθε χρόνο την εξέλιξη του και ''όπλο'' το κλίμα του νησιού και τις εγκαταστάσεις στο ΒΑΚ, οι οποίες επίσης αναμένεται να γίνουν ακόμα πιο ελκυστικές με την πάροδο του χρόνου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Άντερλεχτ έρχεται στο Ηράκλειο με 25 ποδοσφαιριστές, μια ομάδα που έχει αλλάξει αρκετά τα τελευταία χρόνια, δίνοντας έμφαση στην ανεύρεση ταλέντων, με ρόστερ χαμηλού μ.ο ηλικίας. Αυτό της έχει στοιχίσει σε κούπες, έχει να πάρει πρωτάθλημα από το 2017 ενώ έπειτα από 16 ματς βρίσκεται μόλις στην 11η θέση της Pro League του Βελγίου, στην φετινή Λίγκα.

Οι φίλοι του ΟΦΗ και όχι μόνο, που θα βρεθούν στις εξέδρες του ''Γεντί Κουλέ'' το Σάββατο (19.00 - Cosmote TV), δεν θα δουν τους Βέλγους ''μουντιαλικούς'' στόπερ Βερτόγκεν και Ντεμπάστ, καθώς και τον Εντιαγέ που προκρίθηκε με την Σενεγάλη.

Με υπηρεσιακό προπονητή τον Φέλντμαν (ψάχνει προπονητή) αλλά και σπουδαίους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Στο ρόστερ που έχει ανακοινωθεί υπάρχει ένας φοβερός Πορτογάλος φορ, ο Φάμπιο Σίλβα (δανεικός από Γουλβς), το 10αρι της ομάδας και μόλις 21 ετών Γιάρι Βερσέρρεν, ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος χαφ ενώ επίσης ξεχωρίζει και και ο εξτρέμ Αμουζού ενώ ιδιαίτερη περίπτωση είναι ο 16χρονος Ζουλιέν Ντουρανβίλ (κεντρική φωτογραφία)

Γεννημένος τον Ιούλιο του 2006!, ο Ντουρανβίλ θεωρείται το «παιδί θαύμα» του Βέλγικου ποδοσφαίρου. Μέλος όλων των U του Βελγίου, αγωνίζεται κυρίως σαν δεξί εξτρέμ, κοντόσωμος με χαμηλό κέντρο βάρους, ο 16χρονος εξτρέμ θεωρείται το Next big thing του πολυτάλαντου ποδοσφαίρου της χώρας. Ήδη, σε ένα από τα πιο γνωστά γραφεία μάνατζερ, προϊον της διαφημισμένης ακαδημίας της Άντερλεχτ. Παίζει πλέον στην U19 παρ ότι είναι μόλις 16 ενώ φέτος έχει αγωνιστεί σε 6 ματς στο πρωτάθλημα με 1 γκολ.

Καιρού επιτρέποντος, νομίζω ότι είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε από κοντά μια ομάδα που έχει πολλά και υψηλού επιπέδου ταλέντα στο ρόστερ και ειδικά αυτό τον πιτσιρικά, που πιθανότατα, σε μερικά χρόνια να υπερηφανεύεται κάποιος ότι ''τον είδα από κοντά στο Γεντί Κουλέ σε φιλικό με τον ΟΦΗ''.

MAILING-SELECTIE.png#asset:422116


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το Σάββατο στις 19:00 το φιλικό με την Άντερλεχτ στο «Γεντί Κουλέ»

Ο Ιωνικός και η πιθανότητα για τρίτο φιλικό στο ΒΑΚ


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.