​Αντετοκούνμπο: «Έχουμε ακόμα 69 παιχνίδια στο ΝΒΑ, μου αρέσει αυτός ο αριθμός»

13:21 | 19/11/2023

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη με 132-125 των Μιλγούοκι Μπακς απέναντι στους Ντάλας Μάβερικς, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα ο Έλληνας μπασκετμπολίστας να έχει ιδιαίτερη όρεξη στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πέτυχε 40 πόντους στη νίκη των Μπακς κόντρα στους Μάβερικς, με τον ίδιο να μη μπορεί να κρύψει τη χαρά του στο post game της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα ο «Greak Freak» επισήμανε στο επίσημο κανάλι της ομάδας, ότι θέλει σε κάθε αγώνα να αποδίδει αυτό που μπορεί και όχι να μπαίνει σε συγκρίσεις με άλλους παίκτες.

Μάλιστα ο ίδιος θέλησε να κάνει και μια μικρή πλάκα, αναφέροντας πως η regular season του NBA έχει άλλα 69 παιχνίδια, ένας αριθμός που του αρέσει ιδιαίτερα.

«Προσπαθώ να κάνω το παιχνίδι μου και όχι να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάποιον άλλο. Όταν σκέφτεσαι έτσι είναι λάθος. Δεν μπορείς να πας καλάθι με καλάθι απέναντι στον Κάιρι, που βάζει όποιο σουτ θέλει, ο Λούκα μπορεί να βάλει κάθε step back, ο Λίλαρντ μπορεί να ευστοχήσει από το logo… Πώς να συγκριθώ με αυτούς τους παίκτες; Απλώς θέλω να κάνω αυτά που ξέρω να κάνω καλά και να αποδίδω σύμφωνα με τις δυνατότητές μου. Ελπίζω όταν θα μετρά περισσότερο θα είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Έλληνας αθλητής.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.