Ανθεστίων: Δε θέλει Α1 ΕΠΣΗ με λιγότερες από 16 ομάδες

21:33 | 20/07/2020

Ο σύλλογος του Θραψανού εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Ο Ανθεστίων, με αφορμή τα «σενάρια» που κυκλοφορούν, τονίζει πως δεν είναι σύμφωνος το νέο πρωτάθλημα να διεξαχθεί με λιγότερες από 16 ομάδες, καθώς έτσι θα μειωθεί η ποιότητα και το ενδιαφέρον για την κατηγορία.

Η ανακοίνωση: «Με αφορμή τις συζητήσεις, τα δημοσιεύματα και τις επίσημες τοποθετήσεις για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ για την αγωνιστική περίοδο 2020-21, το σωματείο μας θα ήθελε να αναφέρει τα εξης:

Η κορυφαία κατηγορία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου σε επίπεδο Ηρακλείου, θα πρέπει να είναι ο καθρέπτης για την πόλη μας.

Θέλουμε να τονίσουμε οτι δε μας βρίσκει σύμφωνους η διεξαγωγή του πρωταθλήματος με λιγότερες απο 16 ομάδες, γιατί κάτι τέτοιο θα πλήξει εκ νέου την ποιότητα και το ενδιαφέρον για την κατηγορία.

Επίσης, θα φέρει τα πάνω-κάτω στον προγραμματισμό των ομάδων, που αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι για ένα πρωτάθλημα... εξπρές.

Όμως, κυρίως θα είναι εις βάρος των πρωταγωνιστών, δηλαδή των ποδοσφαιριστών, που θα κληθούν μετά απο τόσους μήνες αποχής να μπουν ξανά στα γήπεδα, χωρίς συγκεκριμένο χρονικό ορίζοντα και ενα δομημένο σχεδιασμό σε ολα τα επίπεδα.

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου, έχει αποδείξει πολλάκις, ότι διοργανώνει πρωταθλήματα με υψηλή ποιότητα ποδοσφαίρου, θετικό ανταγωνισμό και ευ αγωνίζεσθαι.

Καλούμε, την ποδοσφαιρική αρχή του τόπου μας, σε συνεννόηση με τα σωματεία, να οδηγήσει στη νέα σεζόν σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις για πρωτάθλημα 16 ομάδων στην Α1 ΕΠΣΗ.

Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα για μια ποδοσφαιρική "κούρσα", που θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον. Πάντα, στη διάθεση σας για ανταλλαγή απόψεων και εποικοδομητική συζήτηση».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.