Αντικαθίσταται ο χλοοτάπητας στα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου

15:23 | 14/01/2021

Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Κρήτης

Το «πράσινο φως» για την αντικατάσταση του συνθετικού χλοοτάπητα στα γήπεδα Μοχού και Λιμένα Χερσονήσου δόθηκε χθες στη διάρκεια σύσκεψης στην Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο. Ο Περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης σε σχετικό αίτημα του Δημάρχου Χερσονήσου, Γιάννη Σέγκου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα αναλάβει τη σχετική χρηματοδότηση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι κκ Νίκος Συριγωνάκης, Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, Εμμανουήλ Ανυφαντάκης, Αντιδήμαρχος Οικονομικών Θεμάτων και Διαχείρισης της Δημοτικής Περιουσίας Χερσονήσου και οι πρόεδροι των ομάδων ποδοσφαίρου Μοχού, Στυλιανός Λαδουκάκης και Ολυμπιακού Χερσονήσου, Γεώργιος Φασουλάς.

«Η δημοτική αρχή προσπαθεί με συντονισμένες ενέργειες να καλύψει διαχρονικά ζητήματα επάρκειας και ορθής λειτουργίας αθλητικών χώρων. Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη, κ. Αρναουτάκη για τη συμπαράσταση και την έμπρακτη στήριξή του και στο κομμάτι των αθλητικών υποδομών. Οι ανάγκες των αθλούμενων και των αθλητικών συλλόγων μας ενδιαφέρουν και παραμένουν στις προτεραιότητές μας, γιατί είναι επιτακτική η ανάγκη να αλλάξουμε εικόνα και σε αυτόν τον τομέα. Θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες για την ουσιαστική αναβάθμιση και τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων σε όλες τις δημοτικές ενότητες,» ανέφερε ο κ. Σέγκος.

Πηγή:
www.cretalive.gr
Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.