Αντίλ, τώρα είναι η σειρά σου!

Απόψεις

Ο ΟΦΗ πήρε το ρίσκο και ο Ναμπί καλείται να κάνει το αυτονόητο.

Έπρεπε να μπει ο Ιούνιος για να κλείσει η υπόθεση, ωστόσο η συμφωνία είχε ουσιαστικά είχε επιτευχθεί από τον Φεβρουάριο.

Ο Όμιλος, δηλαδή, είχε καταθέσει την πρόταση του, ο Άγγλος μεσοεπιθετικός την είχε αποδεχτεί και είχε αποφασίσει να παραμείνει στον ηρακλειώτικο σύλλογο και την Κρήτη, την οποία είχε αγαπήσει. Η «μάχη» για τη σωτηρία, όμως, τρέναρε λιγάκι τις εξελίξεις.

Κακά τα ψέματα, βέβαια, ο σοβαρός τραυματισμός του 27χρονου ποδοσφαιριστή έπαιξε τον ρόλο του στην πορεία των διαπραγματεύσεων. Γιατί αν δεν είχε προκύψει αυτή η άσχημη συγκυρία, κανείς δε θα μπορούσε να προβλέψει ποια θα ήταν η τελική έκβαση.

Το συγκρότημα του Νίκου Νιόπλια αποφάσισε να τον διατηρήσει στο δυναμικό του, παρά το γεγονός πως το πρόβλημα με τους χιαστούς είναι σοβαρό και πάντα το ποσοστό πλήρους επανόδου αποτελεί ένα ερωτηματικό για έναν παίκτη.

Τα παραδείγματα, εξάλλου, είναι πολλά… Στον ΟΦΗ, βέβαια, ξέρουν καλά ότι αγωνιστικά ο Ναμπί δίνει το απρόβλεπτο, το μοναδικό και αποτελεί ένα game changer, αφού οι εμπνεύσεις του και οι σκέψεις του στο χορτάρι είναι εκλεπτυσμένες.

Έχει αποδείξει, άλλωστε, εν δράσει ότι προσφέρει το κάτι παραπάνω και μέσα σε μια στιγμή έχει την ικανότητα να φέρνει τα πάνω-κάτω κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Ο Όμιλος, επομένως, έκανε το… καθήκον του. Τώρα είναι η σειρά του Άγγλου να πράξει κι εκείνος το ίδιο. Οφείλει να εκτιμήσει το γεγονός πως οι «ασπρόμαυροι» δεν τον άφησαν «ξεκρέμαστο», αφού το συμβόλαιο του τελείωνε και έπειτα από ένα τέτοιο τραυματισμό, δε θα ήταν εύκολο να βρει αξιοπρεπή πρόταση.

Πρέπει, επίσης, ν’ αφήσει οριστικά στην άκρη αυτές τις ανεξήγητες- ώρες και φορές- παραξενιές του. Όλοι θυμούνται τις αρχές της περασμένης περιόδου, όταν έμοιαζε με… επαναστάτη χωρίς αιτία και τον «χαλούσαν» τα πάντα…

Ο ΟΦΗ τον στήριξε στα δύσκολα και τώρα ήρθε η ώρα του για να δείξει στα γήπεδα ότι είναι κομβικός για την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Επίσημο: Μένει ο Ναμπί

Το τρομερό video του ΟΦΗ για Ναμπί

Ανυπόμονος ο Ναμπί


Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.