Αντίπαλοι για πρώτη φορά!

20:44 | 02/04/2018

Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης βρέθηκαν για πρώτη φορά αντίπαλοι στο ίδιο γήπεδο, στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη - στην αποστολή χωρίς να αγωνιστεί ο Παναγιώτης

Ο Γιώργος Καλαϊτζάκης του Παναθηναϊκού... υποδέχτηκε τον δίδυμο αδερφό του Παναγιώτη στο ΟΑΚΑ και για πρώτη φορά οι δυο τους πάτησαν το ίδιο... παρκέ ως αντίπαλοι! O παίκτης των ''πρασίνων'' αγωνίστηκε για 7 λεπτά και σημείωσε έναν πόντο ενώ ο Παναγιώτης δεν αγωνίστηκε, ήταν όμως στην αποστολή.

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Είναι πιο θρασύς ο Παναγιώτης, από μικρός ήταν έτσι, ενώ εγώ ήμουν πιο χαμηλών τόνων. Θα μπορούσε να είχε παίξει, αλλά αυτά είναι επιλογές του προπονητή, εμείς είμαστε μικροί για να κρίνουμε. Στον Παναθηναϊκό υλοποίησα το ένα όνειρό μου, το άλλο είναι να παίξω στο ΝΒΑ όπως θέλει κάθε αθλητής. Είμαι μικρός, είμαι πολύ ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό που είναι όνειρό μου και το δεύτερο αφορά το ΝΒΑ».

Το γεγονός πως δεν αγωνίστηκε σχολίασε, όμως, και ο Παναγιώτης: «Είναι επιλογές του προπονητή αυτές. Στην αρχή ήμασταν ανταγωνιστικοί, στην τρίτη περίοδο μπήκαμε νωθρά, ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα και η διαφορά ξέφυγε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην συνέχεια. Επιλογή του προπονητή που δεν αγωνίστηκα, εγώ συνεχίζω να δουλεύω».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.