Αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο ξιφασκίας

15:28 | 13/12/2018

''Η Περιφέρεια Κρήτης στηρίζει τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα'' αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση

Καταξιωμένοι αθλητές με πολλές διακρίσεις στο ενεργητικό τους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας νέων ανδρών, που συνδιοργανώνει η Ελληνική Ομοσπονδία Ξιφασκίας με την Περιφέρεια Κρήτης– Περιφερειακή ενότητα Ηρακλείου και το Δήμο Ηρακλείου, στο κλειστό γυμναστήριο «ΔΥΟ ΑΟΡΑΚΙΑ» στο Ηράκλειο, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018.

Σήμερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας Μανόλης Κατσιαδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Αθλητισμού Νίκος Συριγωνάκης και ο Αντιδήμαρχος Νεολαίας και Αθλητισμού Ηρακλείου Κώστας Βαρδαβάς, αναφέρθηκαν στην διοργάνωση τονίζοντας τη σημασία της για την Κρήτη και το Ηράκλειο. Οι πολιτικοί εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κρήτης τόνισαν την σταθερή στήριξη που επιδεικνύει η Περιφέρεια στον αθλητισμό, φιλοξενώντας διοργανώσεις παγκόσμιου βεληνεκούς όπως το συγκεκριμένο κύπελλο.

Ενδεικτικό της δυναμικότητας του Παγκοσμίου Κυπέλλου, που υποδηλώνεικαι τη σημασία του, είναι το γεγονός ότι έχουν δηλώσει συμμετοχή 203 αθλητέςαπό 31 χώρες.Τη χώρα μας εκπροσωπούν 17 αθλητές, με στόχο τις εμπειρίες και μιααξιοπρεπή εμφάνιση.

Στο ομαδικό της διοργάνωσης, που διεξάγεται την Κυριακή (16/12), προμηνύεται φοβερή μάχη καθώς θα συμμετάσχουν 24 ομάδες με επικεφαλής την ομάδα της Ουγγαρίας και ακολουθούν Ιταλία και Γαλλία.

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.