Αντίστροφη πορεία για ΟΦΗ και Αναγέννηση Καρ.

07:54 | 02/03/2018

Όσο… φορτσάτος είναι ο ΟΦΗ, στα τελευταία του ματς, τόσο «φρεναρισμένη» είναι η αντίπαλός του το Σάββατο (3/3) Αναγέννηση Καρδίτσας.

Οι Θεσσαλοί έχουν να γνωρίσουν τη χαρά ενός θετικού αποτελέσματος από τη 14η αγωνιστική, οπότε και είχαν επιβληθεί στην έδρα τους της Καλλιθέας με 1-0. Έκτοτε στους αγώνες που έχουν δώσει γνωρίζουν μόνο ήττες. 

Μετά την Καλλιθέα ήρθαν στο Ηράκλειο να παίξουν στο Ηράκλειο με τον Εργοτέλη, από τον οποίο ηττήθηκαν 1-0, γνώρισαν την ήττα από την Παναχαϊκή στην έδρα τους με 1-2 για την 16η αγωνιστική, έχασαν στη Θεσσαλονίκη από τον Άρη με 3-0, ενώ ήττα γνώρισαν και στον τελευταίο τους αγώνα, αυτόν στο πλαίσιο της έναρξης του δευτέρου γύρου, με τη Δόξα Δράμας στην Καρδίτσα, με 0-1. 

Αντίθετα ο ΟΦΗ από την 13η αγωνιστική μέχρι και σήμερα μετρά μόνο νίκες. Τότε ήταν που γνώρισε την ήττα από τον Απόλλωνα στη Λάρισα, για να ακολουθήσουν οι νίκες με ΑΕ Καραϊσκάκης στο Ηράκλειο 3-0, «στα χαρτιά» με τον Αχαρναϊκό, στο «Γεντί Κουλέ» με τη Βέροια με 3-0, εκτός έδρας με τη Σπάρτη, επίσης με 3-0, ενώ την περασμένη αγωνιστική ο Όμιλος επικράτησε στο γήπεδό του, του Πανσερραϊκού με 2-0. 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.