ΑΟΑΝ κατά ΕΠΣ Λασιθίου: «Όπου, όποτε θέλετε και με όποιον τρόπο θέλετε η απάντηση θα έρθει μέσα στο γήπεδο»

08:28 | 21/03/2022

Σκληρή ανακοίνωση κατά της ΕΠΣ Λασιθίου εξέδωσε ο ΑΟΑΝ, με αφορμή την τροποποίηση της προκήρυξης και την αλλαγή της ημερομηνίας του τελικού Κυπέλλου με τη Νίκη Σητείας.

Αναλυτικά:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ προς ενημέρωση των όσων εκτυλίχθηκαν σχετικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού κυπέλλου της ΕΠΣ Λασιθίου κάνει γνωστό ότι. Από την 1η Ιανουαρίου του 2022 έχουμε απευθύνει ερώτημα για το πότε και που θα διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου χωρίς να πάρουμε καμία απάντηση.

Πριν από ένα μήνα ο πρόεδρος της Επιτροπής κυπέλλου μας ενημέρωσε ότι ο τελικός θα γίνει πριν την 25η Μαρτίου βάση της προκήρυξης και η μόνη δυνατή ημερομηνία ήταν η 23η Μαρτίου. Έτσι, πάνω σε αυτήν έγινε ο προγραμματισμός της ομάδας μας μέχρι και το Σάββατο το βράδυ, όταν και μας κάλεσαν στα γραφεία της ΕΠΣΛ ο πρόεδρος της κ. Χηνόπουλος, παρουσία των μελών του Δ.Σ. και εκπροσώπου της Νίκης Σητείας. Μας ρώτησαν για το τι έπρεπε να γίνει και το τι θέλαμε τα δύο σωματεία.

Σαν ΑΟΑΝ ζητήσαμε να εφαρμοστεί η προκήρυξη η οποία αναφέρει είτε 23, είτε 30 Μαρτίου, χωρίς να θέλουμε και να ζητάμε κάποια χάρη. Το σωματείο της Νίκης Σητείας από την πλευρά του απείλησε ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί σε περίπτωση που ο τελικός γίνει στις 23 Μαρτίου για τον λόγο ότι είχε τραυματίες και κουρασμένους ποδοσφαιριστές και να γίνει 6 Απριλίου, ώστε να είναι πιο ανταγωνιστική.

Έπειτα από την αποχώρηση μας από την ΕΠΣΛ, ενημερωθήκαμε ότι σε ψηφοφορία που έγινε οι κύριοι Χηνόπουλος, Πατεράκης, Κοντοπόδης, Αχλαδιανάκης και Παπαγεωργίου, συμφώνησαν να αλλαχτεί η προκήρυξη και να πάει ο τελικός 6 Απριλίου για να εξυπηρετήσουν το συμφέρον της μιας εκ των δύο ομάδων, πράγμα πρωτοφανές.

Δεν σεβάστηκαν και δεν ντράπηκαν την 75χρονη ιστορία του ΑΟΑΝ, της ιστορικότερης ομάδας του νομού Λασιθίου, κάνοντας την προκήρυξη «κουρελόχαρτο» μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν την αντίπαλη ομάδα . Φτάσαμε σε σημείο, παράγοντας της ΕΠΣΛ να μας λέει «καθίστε πρώτα να κερδίσετε στον Γιούχτα, για να λέτε ότι διεκδικείτε πρωτάθλημα», δείχνοντας πόσο πολύ οι παράγοντες της ΕΠΣΛ θέλουν να προχωρήσει μια Λασιθιώτικη ομάδα. Παρ’ όλα αυτά ο ΑΟΑΝ, θα είναι εκεί στις 6 Απριλίου, χωρίς απειλές και οτιδήποτε άλλο.

Υ.Γ. Όπου, όποτε θέλετε και με όποιον τρόπο θέλετε η απάντηση του ΑΟΑΝ θα έρθει μέσα στο γήπεδο.

Υ.Γ. 2 Καλούμε τον κόσμο του ΑΟΑΝ να συσπειρωθεί πιο πολύ από ποτέ να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια και να δώσει βροντερό παρών στον τελικό, δείχνοντας πόσο μικροί είναι όλοι αυτοί μπροστά στο μέγεθος του ΑΟΑΝ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.