ΑΟΑΝ: Νέος πρόεδρος ο Λάμπρος Μάρης

20:11 | 18/05/2022

Ο Λάμπρος Μάρης επέστρεψε στην προεδρία του ΑΟΑΝ μετά από 20 χρόνια.

Ο επί χρόνια παράγοντας της ομάδας του Αγίου Νικολάου, επιστρέφει στον προεδρικό της θώκο.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ:

«Ο Λάμπρος Μάρης στην προεδρία του νέου ισχυρού Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας μας!

Στη διαδικασία ανασυγκρότησης προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας μας, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2022/2023, βγαίνοντας πιο δυνατό και ανεβάζοντας τον πήχη για το μέλλον, με τον Λάμπρο Μάρη να ηγείται της καινούργιας προσπάθειας από τη θέση του προέδρου, έχοντας την παραμονή των περισσοτέρων μελών του προηγούμενου Δ.Σ. και την είσοδο νέων προσώπων οι οποίοι ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο τον σύλλογο και το σχεδιασμό για την ερχόμενη σεζόν να ξεκινάει πλέον άμεσα

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΟΑΝ:

Πρόεδρος: Λάμπρος Μάρης

Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Δανδουλάκης

Ταμίας: Λουκάς Παπαδογιαννάκης

Γενικός Γραμματέας: Γρηγόριος ΚοκολάκηςΜέλη: Γεώργιος Γουναλάκης, Αλέκος Αλεξανδράκης, Εμμανουήλ Αποστολάκης, Εμμανουήλ Μακράκης, Κωνσταντίνος Ζαχαριάς, Αντώνιος Νίχλος, Εμμανουήλ Αλέξης, Γεώργιος Πρατσινάκης, Κωνσταντίνος Δατσέρης.

Σε δήλωση του ο κ. Μάρης, ανέφερε: «Η επιστροφή μου μετά από είκοσι χρόνια στη θέση του προέδρου, έχει ως στόχο η ομάδα να ανέβει κατηγορίας και γιατί όχι να μην σκεφτώ αυτό που πάντα ονειρευόμουνα, να βρεθεί στο υψηλότερο σκαλοπάτι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πιστεύω ότι με τις προσθήκες που έγιναν στο διοικητικό σχήμα ότι θα έχουμε ένα πολύ ισχυρό συμβούλιο, αντάξιο του ονόματος του ΑΟΑΝ».

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.