ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ 1-1 / ΤΕΛΙΚΟ

16:29 | 21/04/2018

Παρακολουθείστε ζωντανά την αναμέτρηση ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ για την 27η αγωνιστική της Football League.

To Capitano.gr  σας μεταφέρει ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα ΑΟΧ/Κισσαμικός-ΟΦΗ. Στις 5:00 η έναρξη του παιχνιδιού.

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

92' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΧ/ΚΙΣΣΑΜΙΚΟ! Ο  Ξύδας θα πάρει την πάσα από τον Βρεττό και με ωραίο πλασέ από τα αριστερά, θα πετύχει το 1-1.

91' Σουτ του Παπατόλιου από αριστερά μέσα στην περιοχή, η μπάλα θα καταλήξει άουτ.

Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις. 

88' Τελευταία αλλαγή και για τους γηπεδούχους, με τον Αρναούτογλου να αφήνει τη θέση του στον Αποστολίδη.

87' Από μια κίτρινη κάρτα σε Νάστο και Αρναούτογλου για μεταξύ τους αψιμαχία.

82' Αλλαγή και για τους γηπεδούχους με τον Βρεττό να αντικαθιστά τον Γκίνη.

81' Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Παπαδόπουλος, με τον Ντίνα να δίνει τη θέση του στον Περογαμβράκη.

78' Ο Μάνος θα δει εκτός εστίας τον Παπαδόπουλο και από το κέντρο του γηπέδου θα επιχειρήσει το... γκολ της χρονιάς, όμως η μπάλα θα φύγει ψηλά πάνω από το δοκάρι.

75' ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΥΤΣΙΑΝΙΚΟΥΛΗ! Ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ θα δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα πάρει την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΣΧΟΛΙΟ: Σαφώς καλύτερος και βελτιωμένος στην επανάληψη ο ΟΦΗ, έχει πλέον ουσία στο παιχνίδι του και κατάφερε να ανοίξει το σκορ, κάτι που του έχει δώσει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. 47% για τους γηπεδούχους έναντι 53% για τον ΟΦΗ, η κατοχή της μπάλας. 

72' Πρώτη αλλαγή για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, με τον Σάλιακα να περνά στην αναμέτρηση αντί του Χαλκιαδάκη.

71' Δεύτερη αλλαγή για τον ΟΦΗ, στη θέση του Κοέλιο ο Παπατόλιος.

67' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΦΗ! Ο Μάνος έξοχα θα δώσει στον Ντίνα, αυτός θα περάσει ωραία και τον Παπαδόπουλο και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να πετύχει το 0-1!

66' Πλασέ του Κοέλιο, θα μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος. 

64' Πράγματι ο Κοιλιάρας θα αποχωρήσει από το ματς, στη θέση του θα περάσει ο Μπολάκης στην πρώτη αλλαγή του αγώνα. Εσωτερικά δεν αλλάζει κάτι στον ΟΦΗ αυτή η αλλαγή.

63' Διακοπή στον αγώνα για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον Κοιλιάρα, ο οποίος δείχνει πως δεν μπορεί να συνεχίσει. 

ΣΧΟΛΙΟ: Χωρίς τη μεγάλη φάση ως τώρα το δεύτερο μέρος, με τον ΟΦΗ να έχει μπει πιο δυνατά και να δείχνει πως θέλει να φτάσει στο γκολ, με μεγαλύτερη ζέση από τον αντίπαλό του. Πρέπει να διορθώσει λίγο περισσότερο το παιχνίδι της στη μεσαία γραμμή η ομάδα του Ηρακλείου, με τον Κοέλιο να μην μπορεί να κάνει την οργάνωση που χρειάζεται. 

61' Κίτρινη κάρτα στον Γκίνη.

60' Ωραίο φάουλ του Ντίνα λίγο έξω από την περιοχή πλάγια και αριστερά, με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

58' Κίτρινη κάρτα στον Παντελάκη.

48' Ο Νάστος θα δώσει στον Κουτσιανικούλη στην πλάτη της άμυνας του ΑΟΧ/Κισσαμικού, με τον Παπαδόπουλο να βγαίνει πρώτος και να διώχνει με τα πόδια.

47' Οι φιλοξενούμενοι θα ζητήσουν πέναλτι σε ανατροπή του Μάνου από τον Μακροπουλιώτη. 

* Δίχως αλλαγές οι δύο ομάδες στην επανάληψη, συνεχίζουν με τους ίδιους ποδοσφαιριστές με τους οποίους ξεκίνησαν την αναμέτρηση.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΗΝΙΧΡΟΝΟΥ.

ΣΧΟΛΙΟ: Αδικεί τις προσπάθειες των δύο ομάδων το στείρο αποτέλεσμα των πρώτων 45 λεπτών, καθώς αμφότερες είχαν τις φάσεις μέσα από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν πετύχει κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο ξεκίνημα του αγώνα, με τον ΟΦΗ όμως να ισορροπεί στη συνέχεια και να δημιουργεί καλύτερες και πιο σημαντικές ευκαιρίες για γκολ. Καλό παιχνίδι, χωρίς σκοπιμότητες.  

ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις.

45' Από καλή θέση ο Μάνος θα κάνει το πλασέ, με τον Παπαδόπουλο να λέει "όχι" εκ νέου.

42' Κίτρινη κάρτα στον Κουτσιανικούλη.

39' Διακοπή στον αγώνα για να δοθούν οι πρώτες βοήθειες στον Πουρτουλίδη μετά από κτύπημα που δέχθηκε στο πρόσωπο από τον Λεμονή σε διεκδίκηση της φάσεις. Μολονότι αρχικά "πάγωσαν" όλοι, στη συνέχεια ευτυχώς ο παίκτης του ΟΦΗ σηκώθηκε. 

38' Κίτρινη κάρτα στον Μάνο.

37' Τεράστια διπλή χαμένη ευκαιρία για τον ΟΦΗ! Στην αρχή ο Μάνος μόνος με τον Παπαδόπουλο δεν μπόρεσε να τον πλασάρει, στη συνέχεια της φάσης η μπάλα θα φτάσει στον Κουτσιανικούλη, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει εκ νέου το πλασέ του Θεσσαλού. 

33' Καλή φάση για τον ΟΦΗ με τον Ντίνα να δίνει μέσα στην περιοχή στον Κοέλιο, αυτός πεσμένος θα κάνει το πλασέ, με τον Παπαδόπουλο να μπλοκάρει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

30' Κίτρινη κάρτα στον Βαφέα.

ΣΧΟΛΙΟ: Ισορροπημένο πλέον το ματς, με τις δύο ομάδες να έχουν μοιρασμένη κατοχή μπάλας. Οι πολλές απουσίες και αλλαγές που έχει ο ΟΦΗ, δείχνουν πως έχουν επηρεάσει κάπως τη συνοχή της ομάδας. Παρόλα αυτά προσπαθεί να πάρει τις μάχες στο χώρο του κέντρου και να κρατήσει μακριά από την περιοχή του τους παίκτες του ΑΟΧ/Κισσαμικού. Κυρίως από τα δεξιά οι γηπεδούχοι βγαίνουν στις αντεπιθέσεις τους.

27' Από αριστερά ο Κουτσιανικούλης θα βγάλει σέντρα προς τον αμαρκάριστο Μάνο, με τον Παπαδόπουλο όμως να βγαίνει και να μπλοκάρει τη μπάλα.

23' Κίτρινη κάρτα στον Λεο.

20' Κόρνερ του Κοιλιάρα, θα βγει και θα μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος.

Αναστάτωση στην κεντρική εξέδρα του γηπέδου των Περιβολίων, καθώς ένας φίλαθλος υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και του δίνονται οι πρώτες βοήθειες, ενώ έχει κληθεί και ασθενοφόρο.  

ΣΧΟΛΙΟ: Αρκετά καλό το ματς στα πρώτα του λεπτά, με τις δύο ομάδες να έχουν μπει και να παίζουν ανοικτά και επιθετικά. Οι γηπεδούχοι δείχνουν να έχουν μια ελαφρά υπεροχή, με τον ΟΦΗ να προσπαθεί να βρει τους τρόπους να μεταφέρει τη μπάλα, χωρίς να αφήνει κενά πίσω, κάτι που δεν έχει καταφέρει στα πρώτα λεπτά. 

11' Επικίνδυνη αντεπίθεση για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό με τον Λεο να μπαίνει στην περιοχή και τον Στρέζο να βγαίνει και να απομακρύνει τη μπάλα από τα πόδια του σωτήρια.

10' Καλή φάση για τον ΟΦΗ με το παράλληλο σουτ του Κοέλιο να σταματά στο οριζόντιο ΔΟΚΑΡΙ του Παπαδόπουλου.

5' Απειλούν εκ νέου οι γηπεδούχοι με το γυριστό σουτ του Λεο να περνά λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι.

2' Πρώτη καλή στιγμή στον αγώνα, με τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΑΟΧ/Κισσαμικού, όταν ο Λεμονής εκμεταλλεύθηκε την λανθασμένη εκτίμηση του Στρέζου και πλάσαρε, με τον Αργυρόπουλο να διώχνει πάνω στη γραμμή πριν πλασάρει ο Χαλκιαδάκης.

ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Ο Όμιλος θα παραταχθεί με τερματοφύλακα τον Στρέζο, αριστερά στην άμυνα τον Κοιλιάρα, δεξιά τον Αργυρόπουλο και κεντρικούς αμυντικούς τους Βαφέα και Κομεσίδη. Στο κέντρο βρίσκονται οι Νάστος Πουρτουλίδης και Κοέλιο, με τους Ντίνα και Κοιλιάρα στα άκρα και τον Μάνο στην κορυφή της επίθεσης.

Αρκετά καλές οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στα Περιβόλια, με τους φιλάθλους των δύο ομάδες να παίρνουν τις θέσεις τους στις εξέδρες. Δυναμική η παρουσία των φίλων του ΟΦΗ, οι οποίοι έφτασαν στο γήπεδο δίχως κανένα πρόβλημα.

Με εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΟΦΗ, καθώς σε αυτή βρίσκεται για πρώτη φορά ο Κοέλιο, ενώ ο Μπολάκης έμεινε στον πάγκο.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΑΟΧανιά/Κισσαμικός (Γ. Πετράκης): Παπαδόπουλος, Αρναούτογλου, Μακροπουλιώτης, Παντελάκης, Ζιούλης, Σεληνιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας, Λεο.

Αναπληρωματικοί: Γαβαλάς, Τόλι, Φουάσης, Σάλιακας, Βρεττός, Νικόλτσης, Αποστολίδης.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Βαφέας, Νάστος, Ντίνας, Κοέλιο, Μάνος, Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας, Κουτσιανικούλης.

Αναπληρωματικοί: Γιαγκιόζης, Φαζός, Παπατόλιος, Περογαμβράκης, Κοντογιάννης, Τοπούζης, Μπολάκης.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο Αντωνίου (Αθηνών), με επόπτες τους Ζήδρα (Αθηνών), Τζιλίρη (Πειραιά), ενώ 4ος ο Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής).

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.