«Απάντησε» στην Παλαιόχωρα...

11:52 | 27/02/2018

Η Παλαιόχωρα έκανε λόγο για άσχημη φιλοξενία από τον Φωστήρα στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Η ομάδα του Ταύρου, έτσι, «απάντησε» στην ανακοίνωση των Χανιωτών και τονίζει πως δε συνέβη κανένα... παρατράγουδο στο γήπεδο. Προσθέτει, επίσης, ότι απλώς οι νεοφώτιστοι ήθελαν με τα παράπονά τους να... κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «κιτρινόμαυρων»: «Με έκπληξη και απορία ενημερωθήκαμε για την ανακοίνωση που εξέδωσε η Παλαιόχωρα με την οποία ουσιαστικά… φωτογραφίζει και αφήνει μομφές για τη φιλοξενία που έτυχε η αποστολή της στον αγώνα που έδωσε χθες. Κατανοούμε την πικρία τους για το αρνητικό αποτέλεσμα, αλλά δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς γι αυτό.

Η ομάδα μας έδειξε περισσότερη θέληση για τη νίκη. Όσον αφορά για τις «λεπτομέρειες που ήταν γνωστές σε όλους όσους βρέθηκαν στο γήπεδο» παραπέμπουμε κάθε ενδιαφερόμενο στο φύλλο αγώνας το οποίο έκλεισε χωρίς την παραμικρή παρατήρηση. Τώρα ο λόγος για τον οποίο αναρτήθηκε μια ανακοίνωση από την πλευρά της Παλαιόχωρας, μάλλον έγινε για να δημιουργηθούν εντυπώσεις.

Υ.Γ. Συγχαίρουμε την Παλαιόχωρα για την εξαιρετική πορεία της, τα ιδανικά της και το πως αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο και της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο υπόλοιπο μέρος του πρωταθλήματος».

 

Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του capitano.gr διατίθεται στους επισκέπτες για προσωπική χρήση.
Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, με ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς τη γραπτή άδεια του εκδότη.